xaxa що не си биете по 1 тотал щета :D типично по БГ само хранеж :D да, слагам ОЕМ части, тва кво общо има с това, че не съм си долял масло на време? Само уникати сте се събрали и разбирачи :D Определено вече съжалявам, че пуснах тема :D
Нека админите да я изтрият и без това никой не отговаря по темата, всеки ми пише глупости, къси клечки, тоталки и заяжданки :D само lrlmodo написа някво предположение без да се прави на остроумен. За тва ли сте във форума, да се заяждате и да трупате тъпи мнения?

голф 4 2.8 AUE верига, обтегачи?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: голф 4 2.8 AUE верига, обтегачи?
zografski написа:ма ти май не четеш изобщо и си пишеш колко за брой мнения а? Днес е неработен ден, утре ще се отваря, още в 1вото мнение съм написал....
Случвало ми се е в сервиза,в който ремонтирам да ме повикат по-рано.
zografski написа:xaxa що не си биете по 1 тотал щета :D типично по БГ само хранеж :D да, слагам ОЕМ части, тва кво общо има с това, че не съм си долял масло на време? Само уникати сте се събрали и разбирачи :D Определено вече съжалявам, че пуснах тема :D
Нека админите да я изтрият и без това никой не отговаря по темата, всеки ми пише глупости, къси клечки, тоталки и заяжданки :D само lrlmodo написа някво предположение без да се прави на остроумен. За тва ли сте във форума, да се заяждате и да трупате тъпи мнения?
Не виждам защо подскачаш така.
Има една приказка-На мъж,който са му евали жената,и на който му се е счупила колата не се смей.Не се знае кога ще те стигне и теб.
Оставил си я без масло,изтропали са ти биелните лагери,не е трябвало да я палиш повече.
Ако и основните са заминали тогава вече нещата стоят по-грубо.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Да задам и аз един тъп въпрос: има ли червена лампа за маслото, колата? Нищо ли не подсказа тя? 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми е интересно дали има червена лампа и пищялка за ниско налягане
Иначе и аз залагам да задрали биелни лагери.

Иначе и аз залагам да задрали биелни лагери.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Никаква индикация за масло не се появи, нито жълта, нито червена. Биел и вероятно колянов вал, но докато не се свали, няма нищо сигурно, като цяло нещата не са добре, ще видя какво ще я правя. Темата ще помоля админите да я изтрият, че не ми се четат тъпотиите на пляктори и подобни.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
като отвориш мотора - пиши да я отключа да напишеш какво е станало. За момента с наличната информация, която си споделил не виждам как някой може да ти помогне.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”