Колегите с 1.8ABS да помагат

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dobrij
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dobrij » Вто 20 фев 2007 20:15

Еми така е като карате на газ!!! Винаги по-евтиното излиза по-скъпо! Газова уредба НИКОГА!!!!!! :no-no

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 20 фев 2007 20:39

dobrij написа:Еми така е като карате на газ!!! Винаги по-евтиното излиза по-скъпо! Газова уредба НИКОГА!!!!!! :no-no

Ако няма какво друго да кажеш това можеше да го спестиш. Въпроса е разискван мноооого обширно. И аз съм на бензин и против АГУ но не го изтъквам защото всеки преценява за себе си. :wink:

Потребителски аватар
pb.7171.xt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pb.7171.xt » Вто 20 фев 2007 22:15

dobrij написа:Еми така е като карате на газ!!! Винаги по-евтиното излиза по-скъпо! Газова уредба НИКОГА!!!!!! :no-no

кво да правим бе колега, не всеки е с дълбок джоб :lol: обаче за мен си мисля, че зимата по добре е да се кара на бензин

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 20 фев 2007 22:40

MandalaY написа:teodor6769 - Датчика го отписваме - сложих чисто нов - промяна никаква.

WOOF не я карам често на бензин, защото не въри на бенз - забива муцуна както съм написал - само я паля на бенз и после карам на газ. Мисля, че не е от дюзата, защото си купих цяла нова инжекция със всичките и карантии - сложих я и пак същия к*р.

DVD пробвах - никаква промяна.

pb.7171.xt същия проблем т.е. проблемът с оборотите или с невървенето на бензин?

dxd да, направо си гасне първите 2 мин, ако не държа гаста!!!

batkata1 Ами не знам - правих центровка, смених дюзата и т.н. значи остава само да е от това реле дето рестартва компа... Но не съм много сигурен, че е от това, защото ако беше от него едва ли щеше да си оправя работата след като загрее... не знам...

Благодаря на всички отзовали се. Ако други колеги имат идеи - да заповядат проблема е изключително дразнещ и като гледам не е само при мен, ако му намерим лек ще помогнем да много страдащи хора!:)...

Сменяй TPS-а ама на свестен майстор,който да може правилно да ти го регулира-или поне само си регулирай TPS-а защото с времето пистите се износват и изискват регулировка.Другите неща не са съществен проблем и не дават аткива отклонение на този тип двигатели......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”