Колегите с 1.8ABS да помагат
- pb.7171.xt
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
MandalaY написа:teodor6769 - Датчика го отписваме - сложих чисто нов - промяна никаква.
WOOF не я карам често на бензин, защото не въри на бенз - забива муцуна както съм написал - само я паля на бенз и после карам на газ. Мисля, че не е от дюзата, защото си купих цяла нова инжекция със всичките и карантии - сложих я и пак същия к*р.
DVD пробвах - никаква промяна.
pb.7171.xt същия проблем т.е. проблемът с оборотите или с невървенето на бензин?
dxd да, направо си гасне първите 2 мин, ако не държа гаста!!!
batkata1 Ами не знам - правих центровка, смених дюзата и т.н. значи остава само да е от това реле дето рестартва компа... Но не съм много сигурен, че е от това, защото ако беше от него едва ли щеше да си оправя работата след като загрее... не знам...
Благодаря на всички отзовали се. Ако други колеги имат идеи - да заповядат проблема е изключително дразнещ и като гледам не е само при мен, ако му намерим лек ще помогнем да много страдащи хора!:)...
Сменяй TPS-а ама на свестен майстор,който да може правилно да ти го регулира-или поне само си регулирай TPS-а защото с времето пистите се износват и изискват регулировка.Другите неща не са съществен проблем и не дават аткива отклонение на този тип двигатели......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”