Съединителя-скъп и марков или евтин ментак..
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съединителя-скъп и марков или евтин ментак..
Sir T написа:при нормална употреба хубав съединител би трябвало да ти изкара 200 000+км. Ти направи разликата
Аз съм много против ментаците и твърдо за марковите или оригинални части, независимо от цената им, защото после се изплащат ..
тук нещо не се връзва.....няма никаква връзка м-у пробег и съединител...ако ще и най-хубавия съединител да е,ако всеки ден прекарваш по половин идшн чос в задръствания на принципа тръгни-спри...може и 50000 да не изкара..........
Andrian_VT написа:Tishku написа:Ако ще си я караш ти НОВ и ХУБАВ...
Какви са тези ГЛУПОСТИ?
Съжалявам, че се отклонявам от основната тема, да ме извинява и колегата който ме подтикна да пиша това, но не се сдържах.
Какво е това изкривено мислене в нас Българите?
Защо трябва да сме такива престъпници?
Ще се отремонтира блъснат автомобил и понеже няма да го караме ние, ще го правим както ни падне. Да му мисли тоя който я кара. Ще се смени нещо, ама понеже не е за нас, давай да е боклук.
"то за пазара, не е за нас".......
Напълно споделям мнението ти колега, защото утре такъв като си купи поредната кола втора ръка и ...с неговите камъни по неговата глава бил се прее.ал, ама що - нека се замисли.
А относно съединителя- нов, по възможност оригинален от официалния представител, но не всеки може да си го позволи. Иначе има качествени марки , които са заводско вграждане на цена около 350лв., дефакто същия като при официалния, но по-ефтин.
Чувал съм добри отзиви за AP Lockheed който се вгражда първоначално в доста марки автомобили.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
RS6 написа:Andrian_VT написа:Tishku написа:Ако ще си я караш ти НОВ и ХУБАВ...
Какви са тези ГЛУПОСТИ?
Съжалявам, че се отклонявам от основната тема, да ме извинява и колегата който ме подтикна да пиша това, но не се сдържах.
Какво е това изкривено мислене в нас Българите?
Защо трябва да сме такива престъпници?
Ще се отремонтира блъснат автомобил и понеже няма да го караме ние, ще го правим както ни падне. Да му мисли тоя който я кара. Ще се смени нещо, ама понеже не е за нас, давай да е боклук.
"то за пазара, не е за нас".......
Напълно споделям мнението ти колега, защото утре такъв като си купи поредната кола втора ръка и ...с неговите камъни по неговата глава бил се прее.ал, ама що - нека се замисли.
А относно съединителя- нов, по възможност оригинален от официалния представител, но не всеки може да си го позволи. Иначе има качествени марки , които са заводско вграждане на цена около 350лв., дефакто същия като при официалния, но по-ефтин.
Чувал съм добри отзиви за AP Lockheed който се вгражда първоначално в доста марки автомобили.
Ех ако можеха братята евросъюзници от Италия да прочетат товааааааааааааааааааа..Сигурно ще пратят някой автомафиот да ни разстреля....Като вземете така подготвена кола втора ръка от Италия....моля обадете се...а нашите автомофиоти от автокъщите,а....хич не падат по-долу!
Всичко дето го казвате е хубаво,но никой не го прави....за съжаление обаче аз го правя щото искам всичко да ми е наред(хвърлил съм около 3500 лв да подменя тези детайли от колата,които не ми харесват като функция....) и хич не мисля дали ще я продавам или не...важното е аз да съм сигурен в колата си.....
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zdrash написа:AP Lockheed - карах с такива накладки - изядоха ми чисто нови дискове
за има няма 25-30000км освен това смених цялата предница включително и рейка
докато разбера че волана ми всъщност вибрира от накладките.
Няма такова дърво а и бяха 80лв.
Колега не си единственият опарен от менте.
Аз изгорях по същия начин. Чисто нови накладки-прехвалени JURID качество J за 90 лв. ми направиха ръб на чисто нов диск за около 1000км. Добре че видях навреме и ги смених веднага, а 90-те кинта в кофата. Просто ментето дебне навсякъде. Няма спасение. Скъпото понякога излиза по-скъпо.

Последна промяна от RS6 на Пет 23 фев 2007 20:22, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”