rokera671 написа:И аз маи имам такъв проблем!!!???Голф 3 АБУ 94 та!Като пусна вентилатора на 4 и почват да хвърчат в купето едни дунапренчета.Трябва да се ориентирам и да си взема.
Gencho87 написа:иначе това е изолация по въздуховодите в купето, дори клапите, с които се затваря притока на въздух от съответната духалка също има по нея дунапрен.
chefo_ написа:тук има една тема тя е доста стара ,или по скоро бе в направи си сам, немога да си спомня много, но когато ви писне да си слагате тези хартиени филтри и решите,4е иксате да ги смените има много добро решение на този проблем. отивате и си купувате един голям филтър за аспиратори с активен въглен,струва около 1о лева и си го нарязвате за рамката на филтъра(излизат 4 филтър4ета), монтирате го и 2 години поне ще карате с него. тъй като аз оби4ам да си поглеждам филтъра за да не ми мирише на мизерия в колата.а по въпроса относно миризмата в купето е хубаво поне веднъж годишно да се пръска във въздушната система със спрейовете които се продават за из4истването на всякакви мизерии.продават се във всеки по голям магазин за такива консумативи за автомобили,има го и в мосю бриколаж.
Gencata написа:Здравейте, колеги
Знам, че темата е приключила, но мисля, че тук е мястото на моя въпрос. Моят голф е 1992 1.8 75 коня и филтърът е от тези цилиндричните, които не се продават никъде. Тук сте писали за някакъв магазин където за около 20 лева мога да си взема кутия за плосък филтър и филтър, които стават за леглото и се захващат с щипките. Къде мога да намеря каквото търся? Благодаря предварително!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта