Голф 2 или Голф 3

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 26 фев 2007 21:08

Голф2 написа:Аз сам за Голф 2.Тройките са пълен ташак

:screwy :lool

Потребителски аватар
Голф2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Голф2 » Пон 26 фев 2007 21:35

Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 26 фев 2007 21:40

Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.

И аз харесвам 2ки ама в момента говориш глупости.Всичко си е от кола да кола-по-горе съм избройл основни предимства и недостатъци.

Потребителски аватар
Голф2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Голф2 » Пон 26 фев 2007 21:44

Rabbit_TDI написа:
Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.

И аз харесвам 2ки ама в момента говориш глупости.Всичко си е от кола да кола-по-горе съм избройл основни предимства и недостатъци.

Ок не искам да споря така е имат си предимства 3 също но всеобщо мнение че не са много сполучливи.

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пон 26 фев 2007 21:46

с извинение за тона, но това с 3ките били пълен ташак беше най-голямата глупост, която съм чувал от както съм във форума. :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 26 фев 2007 21:48

Голф2 написа:
Rabbit_TDI написа:

Ок не искам да споря така е имат си предимства 3 също но всеобщо мнение че не са много сполучливи.

Същото нещо се чуваше когато Г2 бяха нови и се сравняваха с Г1.Същото ще е и с Г3 и Г4 :lol:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пон 26 фев 2007 21:49

тоя аутобилд много се чете :)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 26 фев 2007 22:15

5 години карах Голф 2...........като се качих на Голф 3 все едно бех в Mercedes SL 55 AMG :roll:
Разликата не ме интересува в двигателя или носачите,а в комфорта,а той е на ниво спрямо ръбестия Голф 2 8)
Не съжалявам за избора :wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 26 фев 2007 22:17

Даскала™ написа:

5 години карах Голф 2...........като се качих на Голф 3 все едно бех в Mercedes SL 55 AMG :roll:
Разликата не ме интересува в двигателя или носачите,а в комфорта,а той е на ниво спрямо ръбестия Голф 2 8)
Не съжалявам за избора :wink:

:applause: Евала Даскале... ти нашия говорител... :)

Иначе двойките също много ме кефят... Май на жената двойка ще купуваме..., само се оглежда в тях... :roll:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 26 фев 2007 23:07

Двойката си е класика но ,че е ръбата да,че е оглозгана да рядко има модели отрупани с екстри.Тройката е по комфортна и с по нов дизайн.Лично аз карам двойка но се оглеждам в тройките това е истината.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 26 фев 2007 23:11

sashobas написа:Двойката си е класика но ,че е ръбата да,че е оглозгана да рядко има модели отрупани с екстри.Тройката е по комфортна и с по нов дизайн.Лично аз карам двойка но се оглеждам в тройките това е истината.

ОФФ: Прехвърлянето от 2ка на 3ка е почти безмислено/личен опит/-не че 3ката не е добра ,но даването на пари ходенето по автокъщи и т.н. не си струва усилията.Събирай направо за 4ка.Аз мисля 4ката да я пропусна и след време да скоча на 5ца или Ауди.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 26 фев 2007 23:14

Колега колата ми е технически много добра карам я 7ма година и за момента не мисля да я сменям но мерси за съвета.

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Вто 27 фев 2007 0:20

sashobas написа:Колега колата ми е технически много добра карам я 7ма година и за момента не мисля да я сменям но мерси за съвета.

ахам щом викаш..поне 1ни маркови гуми можеше да си вземеш..а и пич вече сме 2007-ма :roll:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 27 фев 2007 0:47

mishu написа: Чет Юни 02, 2005 3:48 pm

ма не гледате май-май кога последно е писано в темичката...

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 27 фев 2007 0:55

Голф2 написа:Аз сам за Голф 2.Тройките са пълен ташак

Ето го новото начало

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”