Голф2 написа:Аз сам за Голф 2.Тройките са пълен ташак

Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.
Rabbit_TDI написа:Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.
И аз харесвам 2ки ама в момента говориш глупости.Всичко си е от кола да кола-по-горе съм избройл основни предимства и недостатъци.
Голф2 написа:Rabbit_TDI написа:Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.
И аз харесвам 2ки ама в момента говориш глупости.Всичко си е от кола да кола-по-горе съм избройл основни предимства и недостатъци.
Ок не искам да споря така е имат си предимства 3 също но всеобщо мнение че не са много сполучливи.
Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.
Даскала™ написа:Голф2 написа:Даскале разбирам те че караш 3 но ще ти разкажа само една случка изводите си ги вади ти! Преди нова година отиваме в Горубляне да търсим на един приятел автомобил и от някъде се чува следната фраза цитирам: 3 ка на цената на 2 ка насам народе край на цитата та мислата ми е че доста хора предпочитат 2ки или по горния клас който е Голф4.
5 години карах Голф 2...........като се качих на Голф 3 все едно бех в Mercedes SL 55 AMG![]()
Разликата не ме интересува в двигателя или носачите,а в комфорта,а той е на ниво спрямо ръбестия Голф 2![]()
Не съжалявам за избора
sashobas написа:Двойката си е класика но ,че е ръбата да,че е оглозгана да рядко има модели отрупани с екстри.Тройката е по комфортна и с по нов дизайн.Лично аз карам двойка но се оглеждам в тройките това е истината.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта