Аз пък ще те опровергая niks76

Всичко е въпрос на късмет .
Имам малък скутер Yamha Jog 50cc , и преди да си купя голфа само с него бръмчах на работа и кафета , общо взето из цяла София. Нямаше есен нито зима , все си бях на него . Общо за тия 3 години съм падал 3 пъти , от които единият по-сериозно .
Значи тръгвам си от работа (зад френската гимназия) около 19:00 и беше вече тъмно навън и заваля дъжд. Карам си стигам светофара на Хемус и завивам наляво към семинарията . На тази улица аз съм с предимство и карах с около 60 км/ч . Имам фар който свети много прилично за скутер , но един пич реши да изкочи на 2 метра пред мен от пряката без да погледне наляво и излезе с цялата си предница на мойто платно . Отсреща се движеха коли и нямах вариант да избегна удара . Натиснах спирачката , но за тия 2 метра скутера да е намалил най-много на 50 км. и се ударих в калника му , като при падането ми от мотора с каската и главата му счупих предния прозорец , защото паднах върху него и капака. Ставам , гледам няма ми нищо , каската здрава и тя , оня излиза и вика "има ли ти нещо" ... викам ,на мен не , но мотора е със счупенипластмаси , та ще викаме КАТ и той ОК само да мръдна колата да не пречи . Така я мръдна , че отпраши направо и нито номер успях да му видя , нито марка кола нито нищо. Нямаше и свидетели както винаги и.......
Та за удар с 50 км. от скутер имах само скъсани дънки и ужулени колена . Останалите 2 "удара" да ги наречем са ми от такива карачи дето мразят да си използват страничните огледала и ме забърсват докато се движа до тях . Единият даже искаше да викнем КАТ , защото реши че аз съм виновен , а на мен нищо ми нямаше нито на моторчето нито на мен , но на колата му падна бронята . Дойдоха полицайте и познайте...

на него и АКТ му писаха
Та за тоя скутер преди 4 години го купих за 970 лева , стар на около 4000км. беше и за тия 3 годинки каране не съм имал никакви проблеми освен една сменена свещ

. От 1 година не съм го карал изобщо и си седи в мазето та с тая тема се подсетих пак за него
Ето и една снимка на въпросната машинка