Plamen_VR6 написа:Някъде тук четох че блоковете на PB и КР са еднакви, така че можеш просто да си купиш стандартен КР, и да прехвърляш....

paco написа:Нема да се плашиш...верно е![]()
С малки разлики, но не са проблем стига да не се турбинира щот нема пръскалки
paco написа:musura написа:...При всички останали случаи ще надскочиш цената от 1500 лева, щом на мен само за мегаскуирт ми искаха 1000-1200 лева
Как 1000-1200лв ве![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я кажи от къде, че глави ще падат.
РАСО
п.п. Ако още търсиш ми пиши на лични
barz_i_iarosten написа: ...значи ли че отпада досадната кутия за филтера ? ( ако е така само заради това си заслужава да си го взема![]()
иначе колко е най евтиния вариянт който може да се намери и съответно няй скъпия и каква е разликата между тях ...
от каде мога да си взема пълен комплект мегаскуирт и дюзи на 300сс и на цената от ?paco написа:barz_i_iarosten написа: ...значи ли че отпада досадната кутия за филтера ? ( ако е така само заради това си заслужава да си го взема![]()
иначе колко е най евтиния вариянт който може да се намери и съответно няй скъпия и каква е разликата между тях ...
Да маха се изцяло и няма дори дебитомер. Електрониката управлява по мап сензор, температура вода, температура на вх. въздух и ТПС-а на дросела.
Няма най-евтин вариянт...всичко зависи от това кой ти го прави и какви части използваш. Единственото което е + и то не малък е че фабричната инжекцион помпа се справя да държи нужното налягане на дюзите (пробвано при КР до 4бара + 1бар при буст).
РАСО
Tyan написа:Ако КР глава сложиш задължително бутала ... на КР буталата си имат изрезки за клапаните а и са с допълнително мазане, докато тия на ПБ са като на АБС (твоя мотор едвали е с други бутала)....... също дали са същите скоростите и полуоските
Пацо, мегаскуирта не разчита ли на фиидбек от Ламбда сонда че по горе не си казал ...... принципно говорим .... ясно че неговия мотор ламбда няма....
paco написа:Бутала, биели и глава от 16В...
РАСО
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта