golfarata написа:от софия, 6тото сме яки 6опи и не даваме да ни стъпват върху врата. перни4ани и др, и т.н.

Ти май си изпуснал влаковете

п.п батка,смени си аватара,защото има едно момче от Елин Пелин отдавна с такъв

juve написа:Колеги , то софиянци верно са едни от най- наглите "у провинцията , дека са втора ръка ора" обаче такива диви "селянйе" като тези ,дето ги има в Хасково ..... лелелеле 3 дена съм там такива камикадзета не бях срещал .... а уж пътувам доста из БГ ......
juve написа:Колеги , то софиянци верно са едни от най- наглите "у провинцията , дека са втора ръка ора" обаче такива диви "селянйе" като тези ,дето ги има в Хасково ..... лелелеле 3 дена съм там такива камикадзета не бях срещал .... а уж пътувам доста из БГ ......
axaxaxaaxaxaxaxaxaxxaxax Very Happy Very Happy Very Happy
Аз си мисля че тая тема може да доведе само до убиди.... навсякаде агресивни и некадърни колкото искаш
haitian™ написа:g3 написа:...такива слухове се носат тука.....
и май не са само слухове.... наистина големи тунинги се прават там - вече половината коли в града са с "спортни" прагове (едни и същи за всички марки и модели )
CellNet ™ написа:От къде са най-агресивните шофьори?
Ако искате да бъдете засипани с псувни на пътя, отидете в Маями.
Проучване на компанията AutoVantage сред 2000 жители в 20-те най-големи американски града показа, че най-лошите и агресивни шофьори са от Маями, Флорида.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 21 госта