От къде са най-агресивните шофьори?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 01 мар 2007 21:41

golfarata написа:от софия, 6тото сме яки 6опи и не даваме да ни стъпват върху врата. перни4ани и др, и т.н.

spam
Ти май си изпуснал влаковете mhihi

п.п батка,смени си аватара,защото има едно момче от Елин Пелин отдавна с такъв :deal

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 01 мар 2007 23:34

Колеги , то софиянци верно са едни от най- наглите "у провинцията , дека са втора ръка ора" обаче такива диви "селянйе" като тези ,дето ги има в Хасково ..... лелелеле 3 дена съм там такива камикадзета не бях срещал .... а уж пътувам доста из БГ ......

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 01 мар 2007 23:41

juve написа:Колеги , то софиянци верно са едни от най- наглите "у провинцията , дека са втора ръка ора" обаче такива диви "селянйе" като тези ,дето ги има в Хасково ..... лелелеле 3 дена съм там такива камикадзета не бях срещал .... а уж пътувам доста из БГ ......

Там е истината в Хюстон щата Тексас :lol:

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Чет 01 мар 2007 23:42

juve написа:Колеги , то софиянци верно са едни от най- наглите "у провинцията , дека са втора ръка ора" обаче такива диви "селянйе" като тези ,дето ги има в Хасково ..... лелелеле 3 дена съм там такива камикадзета не бях срещал .... а уж пътувам доста из БГ ......

axaxaxaaxaxaxaxaxaxxaxax :D :D :D
Аз си мисля че тая тема може да доведе само до убиди.... навсякаде агресивни и некадърни колкото искаш

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 01 мар 2007 23:55

axaxaxaaxaxaxaxaxaxxaxax Very Happy Very Happy Very Happy
Аз си мисля че тая тема може да доведе само до убиди.... навсякаде агресивни и некадърни колкото искаш

Ей това е вярната приказка ! А за Обидите ;) - мисля, че тук сме се събрали достатъчно умни хора, за които клишетата не са меродавни ....
( впрочем, едната причина за впечатленията за "софиянци" е, че те пренасят нервния начин на каране и в спокойните градове, където и без изпълнения в стил "софийско излизане с плюнка" пак ще стигнат за същото време до заветната цел : както и факта, че всеки дивак с лизингов автомобил автоматично е записан като "шоп" заради номера :D :D

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Чет 01 мар 2007 23:56

[/quote]...такива слухове се носат тука.....[/quote]
и май не са само слухове ;) .... наистина големи тунинги се прават там - вече половината коли в града са с "спортни" прагове (едни и същи за всички марки и модели ) :) извинявам се за spam

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Пет 02 мар 2007 0:04

haitian™ написа:
g3 написа:...такива слухове се носат тука.....

и май не са само слухове ;) .... наистина големи тунинги се прават там - вече половината коли в града са с "спортни" прагове (едни и същи за всички марки и модели ) :)

е как си , аз живея под едно студио за рекламни лепенки , избиват се да лепят , на ден по 1-2-3 бързини задалжително правят опашка и гледат на кръв до като не се качи и потегли с газ да се чуе ремуса... после музиката свадба 2 обиколки на града , сичко е Ерос Гето Мафия

малка лепенка - 5 коня
средна лепенка - 10 коня
голяма лепанка от 15 до 60 коня
и така стават по 150 - 200 коня

даже и на мен ми предлагаха прагове , чакаи да потърса снимки да скиваш
http://store2.data.bg/otcata/3-ti%20nomer/pragove/
за 45 лева хахаххах i все пак ги отказах , тия за лада и само ги наложихме

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 02 мар 2007 0:14

Не е правилно да се причисляват към населено място агресивните шофери. Навсякъде из страната ги има и по много :)

НО ако трябва да споменем населено място. То 100% това е СОФИЯ.
У наща столица са най-много и не случайно то цяла България е дошла да кара тука и да прай задръствания!

Софианци да не се обиждат ся щот колко са софианците в София ми сигорно 15-20% :).

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Пет 02 мар 2007 1:56

Колеги не се заблуждавайте че има град в който шофьорите са най-зазляли! Навсякаде има street гамени дето карат се едно са в играта "NFS Most Wanted" ! А и вземем да си признаем всички,че поне един път всеки от нас се е проявил като състезател из града :oops: ! Не бива да се правят некви тъпи разделения на столицата-провинцията,защото всички знаем че 50% от гражданите на столицата са придошли от провинцията! :!:

П.П. А за Хасковлии нема да говорим!! Градовете са ни близо и от личен опит ви казвам много ЛОШО карат !!! :? :? :?

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Пет 02 мар 2007 4:31

Колега " G3 " позволих си да ти разгледам снимките в поддиректорията която си пуснал(тази с праговете)!!
Ами кат ти гледам голфчето в кво състояние е :horror: :stumm ,се едно съм го млял с месомелачката с ситно реше си представам кво камикадзе си!! А ако пък съдя по бившия ми съквартирант(от К-л е ) пази боже ако всички са като вас ! :bishop

П.П. Господ да ни е на помощ от кадърни шофьори!! :bishop :037:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: От къде са най-агресивните шофьори?

Мнениеот Varbona » Пет 02 мар 2007 11:10

CellNet ™ написа:
От къде са най-агресивните шофьори?

Ако искате да бъдете засипани с псувни на пътя, отидете в Маями.
Проучване на компанията AutoVantage сред 2000 жители в 20-те най-големи американски града показа, че най-лошите и агресивни шофьори са от Маями, Флорида.

:shock :gruebel :stll think: :maaad:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

2

Мнениеот ANDREYO » Пет 02 мар 2007 11:12

ТХ

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Пет 02 мар 2007 11:14

A Бургазлиите сме много нагли (и по мене съдя :) )

ето... преди малко пак влязох в насрещното и карах срещу един дето направи онзи знак (завиване на крушка във въздуха) ама щото един със бус ми сече пътя :twisted:

Последна промяна от vesellin на Пет 02 мар 2007 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The_King
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот The_King » Пет 02 мар 2007 11:46

Наскоро установих че колкото и автомобили да изпреваря,засека,избутам от пътя и тн... винаги ще има някой пред мене :drive .

Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Пет 02 мар 2007 14:52

За Хаскюву съм напълно съгласен , в панса има едни образи от там бесни рацери но учудването ми беше когато им ходих на гости ми те бяха направо профита , а забравих да кажа че учиха за инструктори :twisted: но съм срещал и още няколко града със интересен ( собствен и уникален) стил на каране като черешката на тортата се откроява Гълабово те там освен че трезви не карат ми и въобще не ги слушат главите , освен това и в Карлово от една година на сам положението вместо да се влошава то става трагично :) всеки кара на някъде но на къде и тои не знае едни маневри едни чудесии всеки се бута натиска еи така за спорта ( Кога ли ще си купя един ЗИЛ :twisted: еи така за спорта ) !!!
Така че нека спазваме ограниченията когато можем :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”