Дайте мнение
- pilota_koko
- Автомобил:
- Двигател:
Боко_76 написа:За Б4 чух нещо от типа "ремонта на предницата струва 1000 лв." - не знам при Б3 по-евтино ли е?

Не знам от де си чул такива неща. Наистина ако смениш цялата "предница"-двигателя и всичко дето е "отпред" може и да станат 1000лв.
Б4 е еднаква с Б3- външно има разлика. Има и други разлики но не са много...
Бъркаш моделите нещо.
- pilota_koko
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове не сте прави за едно. Ако смениш амортисьори, дискове, карета, носачи, шарнири, накрайници и хидравлична рейка отиваме над 800лв. с маисторлъка, но това е невъзможно да е рухнало извенъж при тези автомобили така че Б3, Б4 или каквато и да е друга кола от този клас, няма никъкво значение! За да се разбие предницата на пасат трябва да е каран като джип по черни пътища. По-новото си е по-ново, за това ако имаш възможност не бягай от по-новото!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladtod
Пазариш се за 3000 и правиш проверка за удар и ако имаш възможност ,компресия.Моята е 88г. на 240 000 може и 400 000 знам ли,но една сутрин мерих компресия на вкоченен двигател 4x 11 Smile
Абе кви са тия компресии бе колега? тя компресията на тоя мотор е 9 като излиза от завода .... на пълната инжекция е 10 .... твойта нещо немога да я видя!

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Koksan написа:vladtod
Пазариш се за 3000 и правиш проверка за удар и ако имаш възможност ,компресия.Моята е 88г. на 240 000 може и 400 000 знам ли,но една сутрин мерих компресия на вкоченен двигател 4x 11 Smile
Абе кви са тия компресии бе колега? тя компресията на тоя мотор е 9 като излиза от завода .... на пълната инжекция е 10 .... твойта нещо немога да я видя!Според мен тази сутрин още си спял и нещо не си довидял!
Колеги продължавате да бъркате понятията степен на згъстяване и компресия. Koksan прочети темата
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 0%F2%E5%EB
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Хубавото на тези коли е че лесно се ремонтират "пред блока" нямат много електроника и не изискват кой знае какви специализирани инстр. Частите са автини и подръжката е евтина. Не гният така че може и 20години още да я караш... защото единственото което не може да се пребори в една кола е ръждата... всичко друго се оправя...
накрая ако ти трябва голяма що годе комфортна кола, прилично безпроблемна с евтина поддръжка ..... това е твоята кола...
накрая ако ти трябва голяма що годе комфортна кола, прилично безпроблемна с евтина поддръжка ..... това е твоята кола...
-
- Автомобил:
- Двигател:
formulist написа:Какво стана с покупката, Боко_76?
Никакъв коментар не направихте по по моята оферта от предната страница
Още съм в stand-by, т.е. размисъл и ослушване

Иначе твоята оферта я видях, но държа изрично на седан (комби бих понесъл ако е Б4). А за предницата "за 1000 лв" мнението го четох мисля във форума за VW в dir.bg (clubs.dir.bg).