escrime написа:На същата цена, или малко по-скъпи от хечбеците се получава нещо, което харчи повече, върви по-малко и вози много по-зле. За материалите вътре се каза достатъчно красноречиво.
group® написа:На мен ми е все тая за маркетинга и повечето следствия. Проблемът ми е с едно конкретно следствие - все по-малко са колите, с които можеш да се свържеш емоционално (за феновете).
Миналата седмица бях на Worthersee, където имах възможността да попитам представител на борда на директорите на VW AG точно за тази драма.mukot написа:forski написа:Ще ги оправят, ако не клиентите, конкуренцията ще ги напъне, и пак ще ги оправят. Конкурентни модели колкото искаш, по-нищо не отстъпващи на VW, сега пак има някакви драми с 1.5TSI така че нямат никакво място за шикалкавене.
Извинявам се за офтопика. Каква е драмата при 1.5TSI?
group® написа:Много ми е интересно зад такива изказвания какъв опит и нужди седят?!
group® написа:И всички са така - бездушни. Водят се от масовия клиент, а той иска това.
MMX написа:Защо вози много по-зле?
escrime написа:...минавам по-малко от 1 километър извън асфалт....MMX написа:Защо вози много по-зле?
Предполагам защото трябва да се компенсира по-висок център на тежестта. Поне така си го обяснявам, но може да има и други причини.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта