Има ли такова чудо,като поставяне на климатик на автомобил
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
Ами не знам какво имаш там, ако имаш клима, значи със сигурност изпарителя ти е там...той се намира в един пластмасов ръкав който минава под таблото отлявата страна ,там стои и моторчето на парното. В моделите без клима, този ръкав е празен - тунел за въздух.
Когато поставих този ръкавм на моя Пасат се наложи да скъся задната част на жабката че опираше....Явно на тези модели с клима е по плитка...ама се справих с триона и малко пластмаса след това
Колкото до поста -сорри наистина грешката е моя и не погледнах за което се извинявам
А другото е верно-оставам си фен и на Пасатора независимо че сега съм с френска чикия.....Ама кво да се прави ....Споделих си опита, защото със сигурност има много Пасати и много части по моргите - та никога не е късно човек да си монтира клима, пък и глезотията след това че сам си го сложил е по-голяма ....
Когато поставих този ръкавм на моя Пасат се наложи да скъся задната част на жабката че опираше....Явно на тези модели с клима е по плитка...ама се справих с триона и малко пластмаса след това
Колкото до поста -сорри наистина грешката е моя и не погледнах за което се извинявам

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
Подкрепям на 10000% колегата , това са пълни глупости и са за да ти вземат парите .....По колата си има всички технологични отвори за маркучи и т.н. нали се сещаш че в завода на VW няма как да знаят кое точно купе ще е с клима, че да му сложат такава предница....Всички отвори си стоят там и са затворени с гумени тапи и такива подобни , под жабката махни стелките или погледни от страната на двигателя и ще видиш за какво ти говоря....не ги слушай такива набедени майстори, от тях се взех в ръце и с малко литература и помощ от приятел за два дни си поставих климата без никакви проблеми и даже и сега 2 год от както е продаден климатика си работи без проблем .....знам го защото я продадох на приятел.
Ако наистина си решил да си сложиш , не се отказвай ......просто си намери климатик и питай няма проблем ще ти помогна ......така помогнах на едно момче от Червен бряг, обади ми се , дойде до Плевен и го заведох до една морга в която се продаваше климатик -комплект за 350 лв. Човека си го купи, монтира го и нямаше проблем ....
И да знаете, че не е задължително да се поставя радиатор с две перки .......В това се убедих като видях монтиран в Италия климатик на Пасатор и си беше с нормалния радиатор какъвто си беше моят....Има си малки тънкости, ама да не пълня форума с много думи , ако наистина някой се интересува и има желание да пише - aaharshev@mail.bg
Ако наистина си решил да си сложиш , не се отказвай ......просто си намери климатик и питай няма проблем ще ти помогна ......така помогнах на едно момче от Червен бряг, обади ми се , дойде до Плевен и го заведох до една морга в която се продаваше климатик -комплект за 350 лв. Човека си го купи, монтира го и нямаше проблем ....
И да знаете, че не е задължително да се поставя радиатор с две перки .......В това се убедих като видях монтиран в Италия климатик на Пасатор и си беше с нормалния радиатор какъвто си беше моят....Има си малки тънкости, ама да не пълня форума с много думи , ако наистина някой се интересува и има желание да пише - aaharshev@mail.bg
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Колега aaharshev яяя малко инфо моля,че ме заинтригува...Мейлчето е faf4o@abv.bg А каква е литературата колега,че обърнах нета да търся книга за пасата,че не ми се дават 30 лева ама нещо не открих.Аз ли не знам къде да търся 

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Ся ако изкараш и нещо на нашенски цена няма да имаш