koziak написа:Тогава няма смисъл от въпроса ти,как се оправят зимата.Тогава ще си сложиш ушанка

Stivi написа:Кабриото според мен е кола която се кара много готино през пролетта докато слънцето е приятно и лятото привечер по крайбрежния булевард лееекичко с добре свирещ бас. Иначе гюрука си е жив проблем в жегата ако го свалиш ще се опечеш , за есента и зимата няма смисъл да споменаваме,да не говорим ако някой комшия не те обича какво може да се случи с кожения покривАма който си го влече да си го бие в главата. Аааа и да не забравя ако нямаш хубава приятелка с дълга коса да се вее на вятъра тая кола за какво ти е ??
maistora_1 написа:да не се меся, но веднъж гледах по немския DSF немеца как показваше разликата при кабриото - даде пример с кутия за обувки с капак и пробва с ръце да я усуче...после махна капака и пак я усука...представяте си нали
ALPINA написа:Да, разбрах че кабриото е доста по-тежко, но се пак трябва да имаш някаква сигурност, пък че е тромава това изобщо не ме притеснява, искам само да не тече и да кажем в по-студените дни да ми е топло вътре.
И се пак тая кола става ли за everyday?
makaveli написа:Голф кабрио и твърд покрив няма!!! Мен ако ме питаш вземи си един голф 3 гти и пак ще си гъзар!аз така направих
![]()
![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 97 госта