Та дойде и моя ред за технически преглед и понеже от служебната кола по "убаво нема

" много не съм се задълбочавал с оплакванията на жената , че нямала ръчна ( пфу ръчна , че и през зимата - айде бе ! ) на пасата ... от подписа ..... Чета в книгата за пасат, че по принцип се регулира само при замяна на компоненти от системата и все пак правя всичко като по ноти : дигане на 4 зъб, завиване на гайките докато не може да се въртят гумите на ръка, подсигурявам се и на 3 зъб да не се въртят - за всеки случай , излизам ухилен на един паркинг и изпрасквам една ръчна -

колата спира плавно и полека - все едно спирам внимателно карайки хора с вряло кафе в ръка

Преди около 6000 км - 8 месеца сменях спирачната течност и тогава ми казаха , че задните накладки имат дооста хляб.... офф пак почнах да бъда подробен та въпроса ми е :
ръчната спирачка "сурка" ли гуми , ( като москвич
) или принципно оплютата спирачна система на VW си е такава след излизане от завода.... ще съм благодарен за мнения относно евентуалния финасов и технически развой на събитията защото убиец на пътя не ставам ! ( и без това са много )
Благодаря предварително
п.с Относно търсачката - рових , ама преобладават темите в купува продава и разбира се някои принципни трудове по въпроса на някои колеги от форума ....