инжектопляктор написа:Spas написа:Вътре не е много шумно? Моля, организирай се и иди на УНГ специалист. Или погледай тестове с измервания на децибели.
Всичко, което си казал е вярно, но с условието че говорим за най-евтините им баничарки по 18 хиляди лева. Логан мсв е нестабилен при висока скорост и шумен. По-скъпите модификации нямат чак такива недостатъци. 20 годишните ти коли пък едва ли са по-безопасни. Освен това съм карал 4 години 30 годишен пасат. Ако нямаш глава, а се уповаваш само на системи за безопасност рано или късно ще те застигне злочеста участ.
Аз, за да не съм голословен, проверих, дачия имат един модел с 4 звезди и останалите са с по 3 и с по 2 звезди. Ауди А6 2003-та година има по-добри показатели от Дъстър 2019та година. Голф 1997ма година има по-добри показатели от 2019-та година на всички дачии. Не знам как да си го обясня, Системата за блутут в дачиите е неизползваема след 80км/ч, защото вътре нищо не се чува. А ти продължавай да ги хвалиш

п.п. До ел.техника, автора на темата, човече, ако е за млад шофьор тази кола, купи му нещо малко по-сигурно и стабилно на пътя.