Аз имам вагком ама не го ползвам. Използвам аутоком ( по- ми е лесна ) ако някой може да те упъти аз не съм сигурен. Предполагам трябва да влезеш на двигател и там кои канали да гледаш вече не знам.donMaranzano написа:Как да го направя?
Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
Re: Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
Като ходиш на газаджия му спомени че се съмняват за вакуумите понеже мен ме прати на повторна диагностика. И като му казах че на диагностиката се съмняват за проблеми с вакуумите на изпарителя му светна. Проверката може и сам да си я направиш с маркуч и чаша вода. Вадиш вакума от , изпрителя, слагаш на мегово място друг и го забучваш в чашата с вода. Ако излизат мехурчета си за нова мембрана. Колата трябва да е загряла.
-
- Автомобил: Seat-Leon
- Двигател: 1i8-20v-2002-gas-automatic
ламбда сонда залагам аз
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Re: RE: Re: Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
И двете ги гледах работят идеално, втората седи на 0,6 волта. На 13 канал дава общо инжекторите между 2,89 до 3,64 ms. Утре съм на газаджия. Газовата ми е Lovato с OBD контролер. Изпарителя ми е до 170 коня. Други идеи
peshaka89 написа:ламбда сонда залагам аз
Последна промяна от donMaranzano на Чет 02 яну 2020 16:41, променено общо 1 път.
Re: RE: Re: RE: Re: Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
На празен ход не би трябвало да надвишава 2.8 ms. мисля. Ама то като ти ги дава общо нищо не може да се разбереdonMaranzano написа:И двете ги гледах работят идеално, втората седи на 0,6 волта. На 13 канал дава общо инжекторите между 2,89 до 3,64 ms. Утре съм на газаджия. Други идеиpeshaka89 написа:ламбда сонда залагам аз
Изпратено от моят A8 с помощта на Tapatalk
- donMaranzano
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Голф 4 AQY misfire първи цилиндър
Интелесното е, че не мога да видя всички инжектори, а само на 13 канал дава един инжектор ама кой е не знам. Точно на празен ход са тези времена. Нека някой да се включи, който също разбира.
бат рамбо написа:На празен ход не би трябвало да надвишава 2.8 ms. мисля. Ама то като ти ги дава общо нищо не може да се разбереdonMaranzano написа:И двете ги гледах работят идеално, втората седи на 0,6 волта. На 13 канал дава общо инжекторите между 2,89 до 3,64 ms. Утре съм на газаджия. Други идеиpeshaka89 написа:ламбда сонда залагам аз
Ами така или иначе ще ходиш на газаджия. Той като закачи колата ще види.
- donMaranzano
Аз говоря за бнезиновите инжектори, газовите времена не ги виждам. Дано и друг колега да се включи
бат рамбо написа:Ами така или иначе ще ходиш на газаджия. Той като закачи колата ще види.
Точно за бензиновите говоря. Той трябва да може да ги види. Картата на газта се чертае по бензина
- donMaranzano
Е аз що не мога да ги видя на вагком. Виждам само на 13 канал, а на 33 гледах клипче в губата не ги виждам, там примера беше с голф 4 пак, но друг двигател. Моят е aqy 2.0 8 клапана бензин
бат рамбо написа:Точно за бензиновите говоря. Той трябва да може да ги види. Картата на газта се чертае по бензина
Трябва да може но не знам от къде. Иначе газаджийските програми могат да отварят и бензиновите данни. То компютъра на газта е свързан с тоя на бензина . Те като правят настройки на газовата карта гледат данните на бензин и по нея гласят защото трябва да вървят горе долу в една линия
- donMaranzano
Сигурен ли си, че тоя прост двигател може.
бат рамбо написа:Трябва да може но не знам от къде. Иначе газаджийските програми могат да отварят и бензиновите данни. То компютъра на газта е свързан с тоя на бензина . Те като правят настройки на газовата карта гледат данните на бензин и по нея гласят защото трябва да вървят горе долу в една линия
- donMaranzano
Lovato smart, обаче ме е яд, че аз не мога да ги видя. Сега си мисля дали е възможно дюзите нали са 4,да 1 една умна и три прости. И аз да виждам времената на умната дюза, а тя да регулира останалите 3 прости
Чак па прости [emoji16]. Всяка трябва да си има времена. Най-вероятно ти показва някаква средна стойност
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”