VW Golf III 1.9 TD
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW Golf III 1.9 TD
Здравейте момци, имам следната дилема: Голфа е 3ка 1.9 ТД по рама 93та година. Таблото му е със часовник, а желанието ми е да му сложа друго с оборотомер. Няколко табла пробвахме но нито едно не става, сменя се лесно, но като запаля оборотомера прави едно завартане и пада и това е. Питанката ми е с какво може да ми помогнете, като инфо, на какъв принцип е. При стария ми дизел оборотите ги вземаше от реле-регулатора, който е на динамото тук от къде е? Пак ли от там и ако да какъв може да е проблема. Номера на двигателя е: AAZ178489 ако това би помогнало с нещо. Мерси предварително. Дано не дублирам подобна тема.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
А другото (другите) табло (табла) пак от Голф 3 дизел ли ги взема ? Струва ми се че дори и да е така, пак може да имаш проблеми - като например да не ти отчита вярно скорост, изминати километри, ...
Двигателя ти е произведен в началото на юли 1992 година - вероятно колата ти е моделна 93, иначе да е някъде 92 средата произведена. Ако дадеш VIN-а (номера на рамата - това WVWZZZ...) на лични, ще ти кажа много неща за колата (ако желаеш де).
Успех !
Двигателя ти е произведен в началото на юли 1992 година - вероятно колата ти е моделна 93, иначе да е някъде 92 средата произведена. Ако дадеш VIN-а (номера на рамата - това WVWZZZ...) на лични, ще ти кажа много неща за колата (ако желаеш де).
Успех !
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
на старата 2ка оборотите бяха до 5500 с червената мисля тук до колко са? Има ли някой табло от такъв дизел 1.9 да пусне тук. Мерси.
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Може ли някой да ми даде инфо за слагането и тези кабели към алтернатора ? Погледнах и кабелите са 3, 2 тънки и 1 дебел който е маса. Дали трябва да се прекарат допълнителни кабели, дали ще стане изобщо с този алтернатор и т.н.
Върни се в “Дизелови агрегати”