Както се вижда в заглавието на темата имам проблем със автомобила - Голф 4 1.6 SR 100к.с. 2000г.
Автомобила глъхне дори при леко форсиране и забива муцуна, не работи равномерно.
До момента сменени - кабели (Bosch)и свещи (NGK) , почистен дросел сменен клапан за картерните газове, почистен дебитомер.
Има моменти когато започнеш да потегляш и натиснеш гаста не може да потегли и започва да "дроби" и след 15/20 мин когато загрее се закрепя и е възможно карането.
Имам диагностика VCDS и веднага направих проверка няма никакви записани грешки, за всеки случай посетих и 2ма майстори защото може би пропускам нещо, уви не.
Нямало как да ми помогнат защото автомобила не проявявал проблемите описани по-горе когато е при тях.
Продължих диагностика VCDS и четене на данни в реално време и това ми направи впечатление за разминаване на данните - прикачени снимки тук, в покой и натоварване при 3000 об. мин.
Моля за помощ тук защото вече се изчерпвам с идей и искам да пропусна безцелно сменяне на части докато отцеля проблема
Благодаря предварително