ПС: Така съм си карал и ГТИ-а по този маршрут, под 6/100 не е слизал. А е по-мощен мотор, 250кг по-лека кола и ръчка. Изненада ме този разход, не го бях поглеждал как се движи, докато не стигнах.
group® написа:А защо точно Revo?
Интересно ми е, защото специално за DSG не четох добри отзиви за тях, а и за двигателен тунинг се намират негативни мнения. Доста тунинг ентусиасти минават към TVS, а те имат и различни опции за теб - стейдж 1 най-безобидно си на 230к.с. и 380нм.
Стейдж 2 си пак без доработки и 280к.с. и 455нм.
Стейдж 2+ вече е за леки доработки по вход и изход, но май не си струва за 300к.с. и още 25нм.
п.с. явно за някои стейдж 1 е доста агресивен
netizen написа:Честито ! Със здраве да си я караш!
На предно ли е артеона? XDS диференциал има ли?
group® написа:А защо точно Revo?
Интересно ми е, защото специално за DSG не четох добри отзиви за тях, а и за двигателен тунинг се намират негативни мнения. Доста тунинг ентусиасти минават към TVS, а те имат и различни опции за теб - стейдж 1 най-безобидно си на 230к.с. и 380нм.
Стейдж 2 си пак без доработки и 280к.с. и 455нм.
Стейдж 2+ вече е за леки доработки по вход и изход, но май не си струва за 300к.с. и още 25нм.
п.с. явно за някои стейдж 1 е доста агресивен
group® написа:Без да съм сигурен, XDS май може да се активира софтуерно на всяка кола. Май имаше и някакви степени.
Petrolhead - май в австралийски форуми четох коментарите (не помня вече и не пазя линкове). Лаг в DSGто, проблеми с настройката на ECU (коли с доработки) и преминаване към TVS. Трябва да отбележа, че основно за DSG съм се интересувал (стейдж 1 на двигател не би трябвало да е поле с гафове за никоя фирма). Към TVS ме влече основно заради всичко, което правят с DSGта - ремонти, ъпгрейди. Чуват ги явно.
Не казвам и не мисля, че Рево не стават, особено за кола без доработки. Просто ми стана интересно, защо Веско точно тях чака. (а и тоя двигател май е от 2016. Би трябвало да имат вече)
hooligan_sk написа:Виждам, че и дилъра им в БГ специализира в DSG..
big_dane написа:Ако може да попитам какъв среден разход ти дава ? Като чета и по немските форуми, май няма много смисъл от дизел, освен ако не настъпваш яко и караш много.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта