Какво стана с календара?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 07 мар 2007 17:09

Мислех да ви накажа с мълчание, но просто докато стигна до края на темата не се сдържах.Реакцията на някои хора просто не им прави чест, просто заради едно окачване или волан НЕ СИ СТРУВА нервите да се създават препирни, вражди, да се сипят обиди и тн.Мен лично ми беше интересно да видя що за снимки ще излязат и искам приличен календар.Дори не си и мислех че ще вляза в него, щото не съм се подготвял снимково, пуснах някви там снимки които съм щракал ей така преди време и според мен не са нищо особено, просто моята гледна точка.За мен е удоволствие, че някой е оценил труда и нервите хвърлени по тая кола и може би идеята за снимката.Не ми пука дали съм 3.123123 или 6.666 за мен това нищо не означава освен едни десетични дроби.Незнам защо въобще ги водите тия спорове.Единствено ме е яд, че идеята беше за тунинг Конкурс а се отиде доста по далеч...гледаха ми се по-такива коли.Но нищо де, са ше оттренираме процедурата и после ще е по-лесно. 8)

PL-16V :bowdown

ПП alpine братле имам един конкретен въпрос, като изрично подчертавам че не се заяждам или нещо такова.След всичко, което се изговори щастлив и доволен ли ще останеш ако вземеш награда?!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 07 мар 2007 19:12

Kozunak написа:
ПП alpine братле имам един конкретен въпрос, като изрично подчертавам че не се заяждам или нещо такова.След всичко, което се изговори щастлив и доволен ли ще останеш ако вземеш награда?!

С това което съм писал не съм се бутал за награда а за това да няма издънки в календара ни ! ! ! Явно с грешно впечетление си останал козунак :idea: :roll:

п.с. вили98 не ми се прави на остроумен само :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 07 мар 2007 20:03

аре спрете се
триите тая тема
класирането е това
следващия път за друго жури да се гласува, като това не ви харесва
аман от тия размисли и страсти :twisted:

Потребителски аватар
hamann
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hamann » Сря 07 мар 2007 23:32

малееейй
то пък човек да не си потърси правата
ся алпине и ти не си прав за някои неща ама то как да си трае човек
:?
Все пак достатъчно грозно се получи ...

Та за мегапикселите - поляците са си решили проблема перфектно с по-малката основна снимка и малките странични - и да не е 1 към 1 - май е най добрия вариант?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”