Мислех да ви накажа с мълчание, но просто докато стигна до края на темата не се сдържах.Реакцията на някои хора просто не им прави чест, просто заради едно окачване или волан НЕ СИ СТРУВА нервите да се създават препирни, вражди, да се сипят обиди и тн.Мен лично ми беше интересно да видя що за снимки ще излязат и искам приличен календар.Дори не си и мислех че ще вляза в него, щото не съм се подготвял снимково, пуснах някви там снимки които съм щракал ей така преди време и според мен не са нищо особено, просто моята гледна точка.За мен е удоволствие, че някой е оценил труда и нервите хвърлени по тая кола и може би идеята за снимката.Не ми пука дали съм 3.123123 или 6.666 за мен това нищо не означава освен едни десетични дроби.Незнам защо въобще ги водите тия спорове.Единствено ме е яд, че идеята беше за тунинг Конкурс а се отиде доста по далеч...гледаха ми се по-такива коли.Но нищо де, са ше оттренираме процедурата и после ще е по-лесно.
PL-16V
ПП alpine братле имам един конкретен въпрос, като изрично подчертавам че не се заяждам или нещо такова.След всичко, което се изговори щастлив и доволен ли ще останеш ако вземеш награда?!