Всеки да си кара каквото ми у кеф и има възможност за това.

Проблема според мен е ниския стандарт, новите коли са си мн хубави, просто повечето хора нямаме възможност да ги караме и потдържаме нормално, без да натоварваме много бюджета си.
Другия основен проблем са сервизите, повечето са спрели до коли около 90 г и от тях разбират. Не дай боже нещо по електрониката не е наред... единици са тези, които разбират. То е едни теории, чудесии,като че ли е космическа совалка, а не кола. Голямо губене на време и нерви.
Едно време слушах как кола с инжекция е свръх технология, как нямало да изкара дълго, как старите коли с карбуратор били вечни.. После го слушах за турбото на дизела, за електрониката на тди то, сега за директното впръскване при бензина..
Същата работа и с маслата - как 1z трябвало да се кара с някакво Велико масло, после тди с такова, после директното впръскване с не знам какво си... А миналите може вече с всякакво

Колкото до катализаторите и газта, преди известно време сменявах меката връзка и разгледах катализатора, за около 100х км от както колата е при мен и е на газ си е ок. Пък ако се повреди, нов универсален и готово, играл съм го тоз филм.
Понеже се споменават разходи-8.5 на газ за тези километри и около 10 л бензин на месец, зимата 15 л на месец.
Дай Боже да имаме възможност да се наслаждаваме на удоволствието на нови автомобили каквито душа ни иска и да си ги караме с кеф!
И да има повече усмивки в живота ни