musura написа:поне аз такива автоматици съм карал, дето като им дадеш газ и мисли малко и тогава сменя скоростите
Всички са така. Бентли Континентал ГТ и той мисли! Автоматика е за мързеливи хора.
Стиви Джи написа:сигурен съм, че повечето от тия дето плюят автоматиците са ги виждали само на картинка
Стиви Джи написа:Даскала™ написа:Карах един Пасат с автоматична..............е@аси кефа....ама нали много се чупили ,били скъпи и така![]()
Ако съм бизнесмен-баровец винаги ще предпочета автоматика
митове и легенди... и смех
tyo написа:Стиви Джи написа:Даскала™ написа:Карах един Пасат с автоматична..............е@аси кефа....ама нали много се чупили ,били скъпи и така![]()
Ако съм бизнесмен-баровец винаги ще предпочета автоматика
митове и легенди... и смех
Хич не е митове и легенди![]()
"Калкулирали" са ме няколко пъти в сервиза на "Джемини"(този в ляво преди разклона за Банкя)
А бе, Стиви Джи ти да не работиш там
tyo написа:ТРАКТОРИСТА GL написа:prj57 написа:Лошото на автоматика е зимата.... не може дасе спира на скорост както при ръчните.
Баш си може. Слагаш му селектора на 3-2-1 и си пееш.
Направо си пеешИ като тръгва хич не боксува, и като спреш на заснежен "баир" после "йок" с тръгването
vw_golf_2_Memphis написа:БМВ - никога автомат![]()
![]()
versace написа:vw_golf_2_Memphis написа:БМВ - никога автомат![]()
![]()
Аааааа не съм съгласен. Ела да видиш моето шестстепенно стептрониче какви чудеса прави.
Аз като си купувам кола не гледам коутията, но ако колата която съм харесал е автомат съм двойно по-щастлив. Досега съм имал три коли автоматик.
Гласувам за автомата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: pietrokaja, PlamenDimitrov1, Zdravkov94 и 42 госта