777 написа:petko5 написа:За 14" бюджетна Зимна гума бих препоръчал KORMORAN![]()
Тази зимна гума монтирана на Галфонсо никога, ама никога не ме е предала през зимата, особено като минавам високопланинските проходите
Намери какво да препоръчваш. Сякаш темата е "какви гуми имам" - подразбира се, че са много добри.
silent написа:petko5 написа:От близо 4 год. за зимна и лятна гума, залагам на CONTINENTAL
Никога повече няма да сложа зимни гуми като BFGOODRICH и VREDESTEINE... - пълен Боклук...!!!
За 14" бюджетна Зимна гума бих препоръчал KORMORAN![]()
Тази зимна гума монтирана на Галфонсо никога, ама никога не ме е предала през зимата, особено като минавам високопланинските проходите
Това мнение е показателно за безсмисленоста на тази тема....
Дами и Господа, Темата, ако не сте Прочели (явно не сте...) е : - "Зимни гуми - кой с какви - оценка"

Това е моята оценка и опит, който не е малък !
За "Ниско Бюджетни Гуми" 14 "- ПОДЧЕРТАВАМ "ЗА НИСКО БЮДЖЕТНА ГУМА 14 " " ,препоръчвам KORMORAN, в пъти по добра от Умрелата DEBICA !
Тъй като, Аз Лично не признавам ВСЕЗЕЗОННИТЕ ГУМИ- МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ И НЕ ОБРЕМЕНЯВАМ НИКОГО !!! Не са за препоръчване !!!
За Платежно Способните, ПОДЧЕРТАВАМ "ЗА ПЛАТЕЖНО СПОСОБНИТЕ" , за Зимна и Лятна гума препоръчвам Сontinental

Това е моята препоръка от опит

От тук насетне, който и с каквито гуми да иска да шофира, молбата ми е, само да са Нови..., защото от Некачествени Гуми и от Многознайковци по Сервизите, Гинат Невинни Хора, Не дай си Боже и Деца

Лек и Безавариен път на всички и Нека Бог да е с Вас