Кайзен написа:Според мен огромна част от хората си задават въпроса защо е нужно да се "надува излишно балона"? Ако се извадят фалшиво положителните резултати, то тогава може би не 400, а само 300 или 200 биха имали нужда от лекарска помощ.
Това го казваш от позицията на човек, който много ги разбира, или? Хоспитализирането не е, не е било и няма да бъде на база на положителен тест. Хоспитализирането е на база проява на състояния, със симптоми, които могат да застрашат живота, ако останат без наблюдение и лечение. В болница влизаш, ако имаш пневмония. Не ако имаш 37.2 и кашляш. Вашите "фалшиви PCR" се доказват очевидно със също толкова фалшиви "рентгенови снимки". А пък най-накрая и смъртните актове са фалшифицирани сигурно. Може би тия хора просто имат дългове и са избягали в Куба. Как мислиш? Ама най-вече си мисля, че рептилите или ильоменатите, извънземните имат общо с цялата работа.
Някой от тези тримата, а може би заедно работят.
Какви ли не още глупости ще измисли българинЪТ, да си оправдае безхаберието. И въобще предвид факта какво е в болниците и най-вероятно я гледаш само на картинка, ако щат да ме банват, но направо не знам с какви очи ги пишете тези неща. То не е възмутително, нямам подходящата дума тази емоция да я опиша.
Видеото. Статията. Философстването. Те хората приемат, да си намерят на работа. И да стоят облечени в костюми цял ден. Да!
Ако си доброволец, да те вкарам в едно инфекциозно отделение. Ама без маска, без нищо. Да си видиш "измислените болни".
Covid не е, няма да бъде и никога не е бил обикновен грип. Дори и обикновеният грип дава усложнения и то при немалко.
Не знам откъде ни дойде тая беля на главата пък. Наистина не знам. Но доказва само едно.
Как урбанизацията ни разказва играта. Най-урбанизираните държави са люлка на и развъдник на зарази.