инжектопляктор написа:Тук става въпрос да четеш/слушаш и да разбираш какво ти се отговаря/говори.
Което логично трябва да бъде и в обратната посока.
инжектопляктор написа:Тук става въпрос да четеш/слушаш и да разбираш какво ти се отговаря/говори.
Кайзен написа:трябва да бъде и в обратната посока.
Там е работата, че не са единични случаи, както се опитвате да ги изкарате. Прекалено много са, което трябва да те накара да бъдеш съмнителен. Затова аз не вярвам на 100% от официалната статистиката.инжектопляктор написа:Ама не си търсете единични примери просто. Единичният пример е частна ситуация, която не променя пейзажа.
Кайзен написа:Там е работата, че не са единични случаи, както се опитвате да ги изкарате.
Бай Иван написа:че ни накараха да се страхуваме и да не вярваме на собствения си разум.
Кайзен написа:Вирус има. Пневмонии има. Има и други вируси. И от други вируси се получава пневмония и се умира. Такива като тебе омаломажават останалите вируси и издигат на пиедестал само този. Това според мен е грешно/смешно. Аз от този вирус се пазя, както и от предишните съм се пазил. С тази разлика, че сега заради наредбите трябва да нося и маска на определени за това места.
samo_pechka написа:Не знаех досега ковид да "довежда" и до амнезия, но няма се "учудя"
Толерантноста ми към твоята глупост почва да намалява и е към изчезване.инжектопляктор написа:1. Явно не се пазиш, не си се пазил и нямаш желание да го правиш.
Мерките срещу всички респираторни заболявания са едни и същи. Включително маската и да не се ходи на обществени места.
Вярно си се взел на сериозно.. Бил учен и инженер.инжектопляктор написа:Ето така нормалните учени стигат до логически заключения. Има причина да съм инженер.
Бай Иван написа:...но в очичките се чете страаааах братко до "ента" степен...
Кайзен написа:От около 15г не съм боледувал. Та толкова дали зная как да се пазя и дали съм се пазил.
group® написа:Бай Иван написа:...но в очичките се чете страаааах братко до "ента" степен...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта