dobrinb написа:Абе много супермен тука бре, направо да парвите една бригада...
ти после ще ги оправяш

juve написа:Добре де , много сте ми интересни...... какво мислите , че става, когато джамбазите имат време а вие сте с секретни болтове.... аз ще ви кажа - взимат ножчето, дето си го носят в задния джоб и културно ти нарязва страницата , една хууубава цепка , така че после даже и да я направиш никога няма да посмееш да си я сложиш за предна и те оставят сам да си ги сменяшгадини мръсни.......
Като бонус може да ти издерат и колата - и без това ножа им е в ръката - защо да не свършат и тази работа .......
alpine написа:ДОн , с какви болтове караш
Lizard написа:Те такива и да ги фанеш да ги биеш. После бегат с целото племе за свидетели да пише жалба за побой. В крайна сметка пак ти ще си го отнесеш от нашта мила държава.
Докато не се оправи съдебната система тез дребните ще са безмъртни!
Затова колеги вместо да се набирате тука, да ми пишете глупости кой кво щял да им направи и как сте щели да ги гърмите и пр. Нали като го гръмна ще го лежа после АЗ.
Хубаво сте се събрали тука Клуб едно друго ми место да ми пишете глупости как ще се събирате да ги бийте. Земете се организирайте я нещо петиция, я нещо протест.
Е вижте ги таксиджиите много са единни са. Не постъпиха коректно спрямо другите но постигнаха исканията си за по малко от 24ч.
Vladko_1 написа:на един от съседния вход ...се му дърпаха нещо по джетата.Човека реши няколко вечери да стои у колата ... една вечер както си стои на задната седалка(Джетата беше с щори и фолио на стъклата от страни) и някакъв пич му кърти дръжката отваря вратата и трагва да му дарпа кастофона,но както се казва Собственика му излязал изодзадзе бил го пред входа след това го затворил в багажника ...отишъл на полигона (извън града)бил го още....след известно време човека плати 3000 лева за побоя а джамбазина сигурно още пипа тук таме...
FreeSoul написа:Ако сложиш и пръста на спусъка може и да го "изпратиш"![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта