Опитаха се да ми гепят джантите!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
keksa
Автомобил: Golf VI
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот keksa » Чет 08 мар 2007 21:04

dobrinb написа:Абе много супермен тука бре, направо да парвите една бригада...mhihi

ти после ще ги оправяш ;)

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 08 мар 2007 22:24

Добре де , много сте ми интересни...... какво мислите , че става, когато джамбазите имат време а вие сте с секретни болтове.... аз ще ви кажа - взимат ножчето, дето си го носят в задния джоб и културно ти нарязва страницата , една хууубава цепка , така че после даже и да я направиш никога няма да посмееш да си я сложиш за предна и те оставят сам да си ги сменяш :evil: гадини мръсни....... :twisted:
Като бонус може да ти издерат и колата - и без това ножа им е в ръката - защо да не свършат и тази работа...... ама как не мога да хвана някой ..... ще ми е интересно колко време ще преседи в един подземен резервоар от нафта запълнен до 1 метър с вода ( с цел обезапасяване ) и прекрасен люк, дебел 1 см - взривобезопасен .......

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 08 мар 2007 23:08

Ако гепа един само един искам мисля че е малко но пак само за 30 минути ще го откажа от спорта му просто квито ми идват на главата....

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 08 мар 2007 23:10

juve написа:Добре де , много сте ми интересни...... какво мислите , че става, когато джамбазите имат време а вие сте с секретни болтове.... аз ще ви кажа - взимат ножчето, дето си го носят в задния джоб и културно ти нарязва страницата , една хууубава цепка , така че после даже и да я направиш никога няма да посмееш да си я сложиш за предна и те оставят сам да си ги сменяш :evil: гадини мръсни....... :twisted:
Като бонус може да ти издерат и колата - и без това ножа им е в ръката - защо да не свършат и тази работа .......

Затова ако ти изпадне некаква подобна отрепка-само бой,бой и пак бой,та да се научи как се посяга на чуждо :evil: :!:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 09 мар 2007 2:01

Хуане, прибирай го бате тоя хубавец - преди 2 дни ходих до общината,а красавицата ти беше отвънка - таман излизаше да тръгваш :)

Пази я че такава втора няма:0

ПС Мамицата им да е*а крадлива ...

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 09 мар 2007 9:37

Тия хора от бой не се плашат....

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пет 09 мар 2007 17:45

ДОн , с какви болтове караш :roll:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 09 мар 2007 18:48

alpine написа:ДОн , с какви болтове караш :roll:

E как с какви! Тунинговани за да не могат лесно да се свалят :wink:
С една дума CUSTOM :lol:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 09 мар 2007 19:47

Те такива и да ги фанеш да ги биеш. После бегат с целото племе за свидетели да пише жалба за побой. В крайна сметка пак ти ще си го отнесеш от нашта мила държава.
Докато не се оправи съдебната система тез дребните ще са безмъртни!

Затова колеги вместо да се набирате тука, да ми пишете глупости кой кво щял да им направи и как сте щели да ги гърмите и пр. Нали като го гръмна ще го лежа после АЗ.
Хубаво сте се събрали тука Клуб едно друго ми место да ми пишете глупости как ще се събирате да ги бийте. Земете се организирайте я нещо петиция, я нещо протест.
Е вижте ги таксиджиите много са единни са. Не постъпиха коректно спрямо другите но постигнаха исканията си за по малко от 24ч.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 09 мар 2007 21:50

Lizard написа:Те такива и да ги фанеш да ги биеш. После бегат с целото племе за свидетели да пише жалба за побой. В крайна сметка пак ти ще си го отнесеш от нашта мила държава.
Докато не се оправи съдебната система тез дребните ще са безмъртни!

Затова колеги вместо да се набирате тука, да ми пишете глупости кой кво щял да им направи и как сте щели да ги гърмите и пр. Нали като го гръмна ще го лежа после АЗ.
Хубаво сте се събрали тука Клуб едно друго ми место да ми пишете глупости как ще се събирате да ги бийте. Земете се организирайте я нещо петиция, я нещо протест.
Е вижте ги таксиджиите много са единни са. Не постъпиха коректно спрямо другите но постигнаха исканията си за по малко от 24ч.

Аз един така го бях гепил и му правих рехабилитационна програма в мазето и после се опитаха да ме съдят за отвличане ама ме уредиха щото съм човек на човека!
И после му изгоре (нещастен случай) къщата и насажденията и ме обвиниха че съм се правил на "лош градинар" ама аз бах поне с 30 души на другата част на света така че знаеш как е :wink:

P.S.
Най обичам да помня!А като помня се дразня!А като се дразня....пускам котролни!!!

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Нед 11 мар 2007 15:25

на един от съседния вход ...се му дърпаха нещо по джетата.Човека реши няколко вечери да стои у колата ... една вечер както си стои на задната седалка(Джетата беше с щори и фолио на стъклата от страни) и някакъв пич му кърти дръжката отваря вратата и трагва да му дарпа кастофона,но както се казва Собственика му излязал изодзадзе бил го пред входа след това го затворил в багажника ...отишъл на полигона (извън града)бил го още....след известно време човека плати 3000 лева за побоя а джамбазина сигурно още пипа тук таме...

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 мар 2007 15:49

Vladko_1 написа:на един от съседния вход ...се му дърпаха нещо по джетата.Човека реши няколко вечери да стои у колата ... една вечер както си стои на задната седалка(Джетата беше с щори и фолио на стъклата от страни) и някакъв пич му кърти дръжката отваря вратата и трагва да му дарпа кастофона,но както се казва Собственика му излязал изодзадзе бил го пред входа след това го затворил в багажника ...отишъл на полигона (извън града)бил го още....след известно време човека плати 3000 лева за побоя а джамбазина сигурно още пипа тук таме...

Eми има вариянт 1500 на съдията и сичко е пушка :wink:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 мар 2007 21:13

Eто какво са пропуснали момчетата: :lol:

За срещи то близко:

Изображение

За изпращане:

Изображение

Но едва ли ще имат този късмет следващия път :twisted:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 11 мар 2007 23:20

Ако сложиш и пръста на спусъка може и да го "изпратиш" :lol: :lol:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хахахаха

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 мар 2007 23:24

FreeSoul написа:Ако сложиш и пръста на спусъка може и да го "изпратиш" :lol: :lol:

Знаех че ще има изказване от всезнайковци като теб но пистолета ми е винаги с патрон в цевта и за една снимка не бих ризкувал да възпроизведа изтрел случайно - особенно в стаята с жината :lol:
Ае по-живо по-здраво

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”