Както написах в предишното мнение и при Ханкук-а и при Клебер-а съм избрал топ гуми, които са в топ 10-20% на всички тестове, въпреки, че не са от премиум бранд. Защото брандът и цената не винаги означават най-високото качество и така нареченият "Bang for the buck". За мен идеята на темата е именно да се препоръчат такива гуми - които някой е забелязал, че са на добра цена, а не изостават от лидерите по нужните критерии.Кайзен написа:накрая вместо с топ гума, всички се консолидирахте с това, което казах аз отначало, че среден клас гума е напълно достатъчна
Просто и няколко пъти каза, че гумите нямат голямо значение. Бих перефразирал и да си стиснем ръцете на: "Гумите нямат голямо значение, стига да са от изпитаните и препоръчителни модели на средния клас или по-добри и да са подбрани според ежедневието на водача на автомобила и най-честата им експлоатация".
Да не забравяме, че цялата дискусия тръгна от марката Tigar, която е точно от групата на имитиращите продукти. именно срещу този тип продукти негодувам аз, защото това е опасно, както е и опасно да караш, без да знаеш кой е с предимство на кръстовището, но просто тази тема е за гуми.