Здравейте ! За първи път пиша във форума,но имам да решавам проблем и се надявам някой да удари едно рамо

.М От известно време започна да ми свети с мигаща светлина лампата за подгревните свещи (записва някаква грешка).При гасене на колата се чисти и след някакви километри (различен пробег) пак светва.В един момент започна да свети лампата за чека (постоянно).Минах през едни специалисти,закачиха я и казаха,че грешката е "ниско налягане на горивото".Не знам дали има някаква връзка и съвпадение,но това нещо започна да се случва след смяна на горивен филтър.Момчетата където я бях оставил за смяна,ми казаха че са я запалили адски трудно след това (пръскали са някакъв спрей и то продължително време).Изкоментираха "майсторите",че най-вероятно не е била обезвъздушена добре горивната система и от това е трупало грешките,изчистиха ги и ме пуснаха по "трасето". Всичко обаче продължава по същият начин - светва лампата на свещите,изчезва след гасене на двигателя...след време пак светва. Абсолютен профан съм в материята (монтьорството),но разбирам,че причините за това ниско налягане може да са различни (някои и доста болезнени финансово

).Реално обаче с колата нямам проблеми - върви нормално,не влиза в авариен режим,не прекъсва и не гасне,нормален разход,дюзите са ОК,с читаво гориво е (ОМВ,слагам и добавки). Молбата ми е ,ако някой е бил с такъв проблем да ме насочи към сервиз или майстор,който е в час с тези неща и знае какво прави,а не да започнем на принципа "тука има - тука нема"

Предварително благодаря и лек ден !