Някой ако има идея за по-лесно сваляне да казва....Проблем с таблото на Венто-то ми :((
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
dann написа:Здрасти, колега прочетох темата и ще се опитам да помогна
от задната страна платката има един тразистор често гори и ти отказват бензиномера и индикатора за температурата (стрелката на таблото) спират да показват струва някакви стотинки. неказвам че е това, но го погледни
колата с какъв двигател е?
аз сащо сам за транзистора.Много често прави мизерии.- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
същия проблем колега
същия проблем го имам при венто 1,9 тди. след 120 км/ час таблото е като коледна елха. има интервнция от "майстори" като мене, зумера е офнат но с 5 други табла проблема си остава. сменихме датчици за масло и др. букси / обувки / които не са "готини" ама проблема на лице. вентото е карано в бг. отворихме мотора, глава и др. проблема е налице. електриките са шестица. моля помогнете колеги. колегата да ме извини ,че му ползвам темата. като вече е постната, моля незабавно я махнете. не съм търсил в търсачката = виновен!
благодаря Ви!
благодаря Ви!
Моят проблем е решен
Не питайте какво се оказа че още ме е яд.....излязла е една букса която се включва към предпазителите,по всяка вероятност и е дошло времето да падне,а там не е пипал никой освен алармаджиите...
Яд ме е че 2 пъти разглабях цялото табло и изгубих 2 дена в търсене на всевъзможни причини,а всъщност какво се оказало.....
Както и да е - поне колата е готова за път
Благодаря на всички които се отзоваха на молбата ми и ми дадоха съвети
п.п.Нека сега се опитаме да помогнем на колегата,който едва ли има същия проблем като моят...като за начало нека обясни какво точно прави таблото след 120км/чл
Яд ме е че 2 пъти разглабях цялото табло и изгубих 2 дена в търсене на всевъзможни причини,а всъщност какво се оказало..... Благодаря на всички които се отзоваха на молбата ми и ми дадоха съвети
п.п.Нека сега се опитаме да помогнем на колегата,който едва ли има същия проблем като моят...като за начало нека обясни какво точно прави таблото след 120км/чл
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”