Sonny_89 написа:"508" със същите кутии ли е оборудвано? Четох и там за роботизирана, която създавала ядове.
Sonny_89 написа:Че жената е фактор, така е, но и аз си искам своето. Вановете не ми допадат. Тъст ми има Корола Версо 2006 г. - високо, широко и до там.
Sonny_89 написа:Не мисля, че бюджетът ми отговаря за първото Мондео, но все пак благодаря за предложението. Определено тази генерация ми харесва, но
. Вторият го гледах, мога и утре да отскоча да го погледна (с. Труд не ми е любима дестинация за закупуване на автомобил) обаче мисля, че автомата при точно този мотор се слави като проблемен и с ремонти на стойност, половината тази на автомобила. До колкото съм информиран 140 коньовият уж е по-сполучлив.
cecoa1 написа:Загледай и Супърб, ако има в бюджета.
Каспър написа:Понеже досега си шофирал Opel и казваш, че ти върши работа, за Insignia замислял ли си се? Има необходимите екстри, комфорт и обем, които си описал, че са ти необходими. С този бюджет можеш да си позволиш Insignia A около 2012-2013 год. от последните преди фейса.
Sonny_89 написа:Винаги съм харесвал V70, но дори днес като показах едно спряло на паркинга, жена ми ме отряза. Приличало на катафалка. Возил съм се за много кратко в предния модел и имах усещането, че и танк да мине през него, ще изляза жив от колата. Относно конкретното: 175 к. с. D5 мисля че няма. Вероятно е 185 к. с. Малко по-"екзотичен" автомобил е, но в днешно време части колкото искаш. Поддръжката обаче мисля е по-скъпа от тази при "народните" немци.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта