лепенка или рисуване?
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лепенка или рисуване?
Момчета, дайте ми съвет. Искам да си боядисам голфчето два цвята: долната половина светло синьо, а горната тъмно и по средата лепенка ли да сложа или да ми я нарисуват? Някой може ли да ми даде съвет и информация за рисуване евентуално?
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лепенки или рисуване?
а тези лепенки от къде се купуват? Ако е 150лв добре, эашщото на мен ми обявиха някви 350лв, което ми се видя страшно много

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MНОГО зависи какво фолио ще се сложи. Има автомобилно фолио, което наистина няма сваляне - пада барабар с боята. Но ако някой ти резне обикновенно фолио.... сваля се без проблем. Хем ако на другата седмица не те кефи как е станало, сваляш, режеш ново и лепиш пак
Аз имам доста богат асортимент от "татуировки" които са се утрепали за тази работа. Ако се интересуваш, мога да ти кажа и къде да си го резнеш. Ако се уговориш с хората, даже могат и да ти го залепят - процедурата е доста лесна.
Даже мисля, че Vasstop (или някой друг от клуба) имат плотер. Обади се, срещу някаква цена ще го изрежат и после ще си го залепиш

Даже мисля, че Vasstop (или някой друг от клуба) имат плотер. Обади се, срещу някаква цена ще го изрежат и после ще си го залепиш
Re: лепенка или рисуване?
tedy написа:Момчета, дайте ми съвет. Искам да си боядисам голфчето два цвята: долната половина светло синьо, а горната тъмно и по средата лепенка ли да сложа или да ми я нарисуват? Някой може ли да ми даде съвет и информация за рисуване евентуално?
По красиво ще стане ако се рисува , но цената е доста висока

G60 написа:Ами ако имаш излишни пари даи я да ти я рисуват но мога да ти кажа че е доста скъпо примерно рисуване на преден капак струва околу 150 лв а иначе с лепенки ще ти излезе по тънко
Колега, къде рисуват преден капак за 150лв.-многоооо евтино???, на мен сега ми нарисуваха предния капак, но не смея да си кажа за цената

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?
А боята на колата металик ли е или е акрил?
ако е металик аз ти предлагам да я даде6 на маистора да приготвиш лепенки и да му кажеш след като прасне базата да залепи лепенките и наи накрая да лакира вси4ко...става добре само 4е трябва да си сигурна кфо иска6,а не след 1 месец да решиш 4е искаш други лепенки(понеже сваляне ве4е няма)
Това според мен е по евтиния вариант от рисуването , а е по красиво от лепенки варху лака!!!
П>С дано да ме разбереш,4е маи се изказах малко сложно
ако е металик аз ти предлагам да я даде6 на маистора да приготвиш лепенки и да му кажеш след като прасне базата да залепи лепенките и наи накрая да лакира вси4ко...става добре само 4е трябва да си сигурна кфо иска6,а не след 1 месец да решиш 4е искаш други лепенки(понеже сваляне ве4е няма)
Това според мен е по евтиния вариант от рисуването , а е по красиво от лепенки варху лака!!!
П>С дано да ме разбереш,4е маи се изказах малко сложно