лепенка или рисуване?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

лепенка или рисуване?

Мнениеот tedy » Нед 10 апр 2005 20:40

Момчета, дайте ми съвет. Искам да си боядисам голфчето два цвята: долната половина светло синьо, а горната тъмно и по средата лепенка ли да сложа или да ми я нарисуват? Някой може ли да ми даде съвет и информация за рисуване евентуално?

G60

Мнениеот G60 » Пон 11 апр 2005 9:08

Ами ако имаш излишни пари даи я да ти я рисуват но мога да ти кажа че е доста скъпо примерно рисуване на преден капак струва околу 150 лв а иначе с лепенки ще ти излезе по тънко

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

лепенки или рисуване?

Мнениеот tedy » Пон 11 апр 2005 11:11

а тези лепенки от къде се купуват? Ако е 150лв добре, эашщото на мен ми обявиха някви 350лв, което ми се видя страшно много

G60

Мнениеот G60 » Пон 11 апр 2005 13:11

:? 150ЛВ НО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРЕДЕН КАПАК А ЗА ЦЯЛАТА КОЛА Е ПОВЕЧЕ А ЛЕПЕНКИТЕ МОЖЕШ ДА СИ ГИ ПОРЪЧАШ НЯКАДЕ КЪДЕТО ПРАВЯТ РЕКЛАМНИ ЛЕПЕНКИ ЗА В СОФИЯ НЕ МОГА ДА ТИ КАЖА КЪДЕ ПРИ НАС В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЗНАМ ПОНЕ ТРИМА ТАКИВА НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ТЕ ТОПЛЯТ ИМАШЕ И ЕДИН КОИТО РИСУВАШЕ НО ПРЕДИ СЕДМИЦА ЗАМИНА ЗА ИСПАНИЯ ИНАЧЕ Е МНОГО ДОБЪР

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 11 апр 2005 13:43

ОК. Много ти благодаря, ще търся някъде. Аэ искам между двете бои да ми направят нещо като татуировка, по цялата дължина на колата и от двете страни, но ....., ще мисля нещо пък ще видим какво ще стане. Като стане готова ще пусна снимка.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 11 апр 2005 14:38

кофтито на лепенките е че нямат сваляне /почти/ и се прецаква колата т.е. боята...гледайте бивши таксиджийски коли как изглеждат със свалени лепенки

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 11 апр 2005 16:40

MНОГО зависи какво фолио ще се сложи. Има автомобилно фолио, което наистина няма сваляне - пада барабар с боята. Но ако някой ти резне обикновенно фолио.... сваля се без проблем. Хем ако на другата седмица не те кефи как е станало, сваляш, режеш ново и лепиш пак :-) Аз имам доста богат асортимент от "татуировки" които са се утрепали за тази работа. Ако се интересуваш, мога да ти кажа и къде да си го резнеш. Ако се уговориш с хората, даже могат и да ти го залепят - процедурата е доста лесна.
Даже мисля, че Vasstop (или някой друг от клуба) имат плотер. Обади се, срещу някаква цена ще го изрежат и после ще си го залепиш

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 11 апр 2005 17:04

супер, ама сигурен ли си че няма да се прецака боята? Аэ мисля май месец да я давам да я боядисват и ще те търся пак да видим какво имаш, супер много ще се радвам ако намериме това което искам. Така съм се эапалила, че нямам търпение да стане!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 11 апр 2005 17:29

Тази седмица аз няма да мога - излизам в отпуск и няма да ме има до Вторник - 19 Април. :(

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 12 апр 2005 8:50

tedy написа:супер, ама сигурен ли си че няма да се прецака боята? ....!

Eстествено, че НЕ съм сигурен :-) Зависи от боята. Ако боята е хубава и колата е боядисана добре, не би трябвало да има проблеми.Доста коли съм налепил и не съм имал проблем....но.... знае ли човек.

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 13 апр 2005 8:07

ОК. Ще пробвам пък каквото ще да става. Надявам се да стане готино. Съжалявам за закъснелия отговор, но работа няма как! А, въпросче: как мога да се свържа с теб, за да си харесам нещо? А пък колегата ще го търся след 19-ти, щом е в отпуск.

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: лепенка или рисуване?

Мнениеот divna_ » Сря 13 апр 2005 12:41

tedy написа:Момчета, дайте ми съвет. Искам да си боядисам голфчето два цвята: долната половина светло синьо, а горната тъмно и по средата лепенка ли да сложа или да ми я нарисуват? Някой може ли да ми даде съвет и информация за рисуване евентуално?

По красиво ще стане ако се рисува , но цената е доста висока :(

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Сря 13 апр 2005 12:43

G60 написа:Ами ако имаш излишни пари даи я да ти я рисуват но мога да ти кажа че е доста скъпо примерно рисуване на преден капак струва околу 150 лв а иначе с лепенки ще ти излезе по тънко

Колега, къде рисуват преден капак за 150лв.-многоооо евтино???, на мен сега ми нарисуваха предния капак, но не смея да си кажа за цената :roll:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 13 апр 2005 14:45

tedy написа:ОК. ... как мога да се свържа с теб..

Пробвай на Л.С. :-)

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

?

Мнениеот Sachko » Сря 13 апр 2005 17:45

А боята на колата металик ли е или е акрил?
ако е металик аз ти предлагам да я даде6 на маистора да приготвиш лепенки и да му кажеш след като прасне базата да залепи лепенките и наи накрая да лакира вси4ко...става добре само 4е трябва да си сигурна кфо иска6,а не след 1 месец да решиш 4е искаш други лепенки(понеже сваляне ве4е няма)
Това според мен е по евтиния вариант от рисуването , а е по красиво от лепенки варху лака!!!
П>С дано да ме разбереш,4е маи се изказах малко сложно :oops:

Върни се в “Оптичен тунинг”