Здравейте отново. Преди седмица взех колата от основен ремонт като в документа, който ми дадоха от сервиза са описани доста неща, които са извършени включително смяна на бутала. След като я взех, забелязах че колата върви много по-добре, по-тиха е, няма тропането, което чувах всеки път като я запаля и е студено,обаче… минах около 50км и започна някаква странна игра в оборотите на свободна(вдигаха се от 800 на 1500 и падаха и така отново и отново докато колата изведнъж спря да върви всякаш и липсва мощност. Отворих капака и ясно се виждаше как от някъде смучеше въздух, което предизвикваше тази игра в оборотите. За финал потече и бензин от някъде и се наложи да я оставя отново на ремонт….минаха 1-2 дни и отново я взех като ми обясниха, че смученето на въздуха било заради някакво уплътнение, а проблема с бензина било заради уплътнения на инжекторите.
Тези дни я покарах и забелязах следния проблем: при мерене на маслото се усеща силна миризма на бензин. Сега засичам нивото, за да видя дали се вдига, но честно казано не знам какво да правя вече… ходих в сервиза и ми каза,че било нормално, особено щом карам в градски условия и е след основен ремонт, но нещо не ми дава спокойствие. Някакви идеи