1. Или изпуска от някъде
2. Или не е регулирана добре и хвърля сурова газ през ауспуха

stefan4o написа:Особено ако си милионер със сигурност ще си сложиш газ. Те са най-стиснати
Жалки душици. Колата му струва сигурност над 200к лева, а може и 300 да е. Добре, че не почнах работа при него. Той ме покани скоро, ама му отказах
Мога и друг пример с един още по-голям милионер, дето държи сигурно половината град (няма да казвам кой, не е Стара Загора). Изграждахме му с мой колега кабелни трасета. Колегата беше му написал фактура, ама като я смятал я объркал с хххх лв.... Оня вика "Абе не съм за хххх лв.", колегата му казва "като не си, дай ми ги, за да са ни чисти сметките".... "ами да ама виж сега, казал съм на другите, че сме договорили тая цена" хън, мрън и не му ги даде. Та, такива са някои милионери. Сигурен съм, че има и свестни, ама аз тези, които съм имал допир с тях.... Ако могат да разцепят стотинката за сметка на някой друг - той да е ощетен - правят го отма и не се замислят 

samo_pechka написа:Точно. На няколко пъти съм репликирал колеги твърдящи, че е по-"еко" на газ.
Ми не е . Тезата при тях е, че на другите горива смърдят и автоматично значи , че са зле.
Т.е. не мирише ли ( или ако е приятна миризмата ) - добре е.
Да усетиш как сутринта вони на неизгорял бензин с резонатор. Една жена един път даже ми се развика. После като сложих катализатора не е баш така. Да не говорим пък като мина на газ. И много място заема бутилката няма що, 30 литрова бутилка разположена странично на кола комби. Миналата година карах хладилник на 200 км от София. И това двама човека с оня умрелия за много рацери двигател ADA. 

zografski написа:...Като цяло ако съм милионер и парите грам не ме притесняват, със сигурност няма да сложа газ, независимо колко харчи автомобила, това го казвам, защото всеки слага газ заради икономията от към пари. Тааа +вете на газта за мен са 2, единия е, че е евтино алтернативно гориво, с което не прецакваш мотора и динамиката на автомобила остава същата и 2рия + е че с газта имаш 2ро гориво и ако се налага, можеш да изминеш много повече км без да зареждаш, от колкото ако си само с един вид гориво.
Минуси ест също има.. тая система също иска поддръжка, т.е. трябва да се ходи и на специализирани майстори за нея, които са кът и читавите са винаги заети, но това ме съмнява да ви изненадва, то си е като нормалните сервизи :D за читав сервиз се чака. Другия минус е че ти заема място от багажника :D

kris11 написа:И да съм милионер пак ще сложа газ. Много по-екологично гориво е от смърдящите и димящи в черно локомотиви. Крайно време е да се забранят да се движат локомотивите..
Не ми отговаряй, няма да се връзвам на излиянията, породени от тежкият ти живот 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Tedko и 67 госта