1. Или изпуска от някъде
2. Или не е регулирана добре и хвърля сурова газ през ауспуха

stefan4o написа:Особено ако си милионер със сигурност ще си сложиш газ. Те са най-стиснати
samo_pechka написа:Точно. На няколко пъти съм репликирал колеги твърдящи, че е по-"еко" на газ.
Ми не е . Тезата при тях е, че на другите горива смърдят и автоматично значи , че са зле.
Т.е. не мирише ли ( или ако е приятна миризмата ) - добре е.
zografski написа:...Като цяло ако съм милионер и парите грам не ме притесняват, със сигурност няма да сложа газ, независимо колко харчи автомобила, това го казвам, защото всеки слага газ заради икономията от към пари. Тааа +вете на газта за мен са 2, единия е, че е евтино алтернативно гориво, с което не прецакваш мотора и динамиката на автомобила остава същата и 2рия + е че с газта имаш 2ро гориво и ако се налага, можеш да изминеш много повече км без да зареждаш, от колкото ако си само с един вид гориво.
Минуси ест също има.. тая система също иска поддръжка, т.е. трябва да се ходи и на специализирани майстори за нея, които са кът и читавите са винаги заети, но това ме съмнява да ви изненадва, то си е като нормалните сервизи :D за читав сервиз се чака. Другия минус е че ти заема място от багажника :D
kris11 написа:И да съм милионер пак ще сложа газ. Много по-екологично гориво е от смърдящите и димящи в черно локомотиви. Крайно време е да се забранят да се движат локомотивите..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта