Както писах, освен този дразнещ момент не забелязвам друга особена разлика бензин/газ, разходът се върти средно около 13-14 литра /газ/, като съвсем умишлено не съм се интересувал колко гори чисто градско

, динамиката е съвсем прилична, обслужването- като на всяка друга кола, само ремонтни чаркове ги поръчвам от фирма, внасяща части за американски коли и за седмица пристигат, също на прилични цени. Минах последните 20 000 км от двигателно 10В30 на 10В40 без никаква разлика да забелязвам. Параход- след 1000 километра слизам все едно не съм карал, много комфортно вози. Само сега един кабел на АБС датчик е пробил някъде, датчика го смених за всеки случай с нов, електричарите обаче се назландисват "ниц ний с компютри се занимаваме, кой ще ти проследява жици на това...кво беше..?" до степен такава, че когато зимата на минус много градуса ми умря колата пред къщи си изрових инфото от един амерички форум и казах на майстора "ей там на левия калник има един болт, на който се събират осем масови кабела в една кабелна обувка с калпава изолация, това е фабричен дефект на тия коли- кримпвай я наново".