Доктор ПЕРНИКОВ и подкупите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Доктор ПЕРНИКОВ и подкупите

Мнениеот zdravko_1 » Вто 13 мар 2007 23:11

:patriot :patriot :patriot Какво ви е мнението за изкането на пари от доктори(да ме извиняват на всички ни е трудно) но не обичам(много мразя)като ми искат пари :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 13 мар 2007 23:13

айде поредната спам тема

Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1 » Вто 13 мар 2007 23:14

ако е спам подкупа за теб особенно от доктор ЕВАЛА

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Доктор ПЕРНИКОВ и подкупите

Мнениеот tyo » Сря 14 мар 2007 2:31

zdravko_1 написа:Какво ви е мнението за изкането на пари от доктори...

Едва ли някой обича да дава пари (при положение, че се усигурява и трябва касата да го поема) Този случай точно с доктора от Пирогов малко "вамирисва" и изглежда като "зашит с бели конци" :?
Операцията е била извършена! Роднина на пациента отива при доктора с бонбони и уиски. Доктора ги захвърля и казва "На толкова ли оценяваш труда ми?" И тогава поисква парите!
Ако бях аз щях да си пребера бонбоните и уискито, и да му кажа ....там на Стоичков речника :wink:

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 14 мар 2007 8:09

Докторите са за съжаление - я си представете - учиш 6 години, после още 4 за специализация. И след тия 10 години зор ставаш да речем коремен или сърдечен хирург. И от теб зависи човешки живот. Гледали ли сте по Дискавъри или Риалити операция? Това първо не е работа за всеки и второ ТРЯБВА да е много добре платена!!! Справка - доходите на лекарите в нормалните държави. А у нас псевдодържавата ти определя 350-400-450 лева заплата. По-малко, отколкото на шофьор на автобус от градския транспорт.
Ай сиктир бе, това на какво прилича може ли да ми отговори някой?

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 14 мар 2007 8:23

тъпо е да се дават, но повечето ще го направим , такаче заключ

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 14 мар 2007 8:44

т.е. както
buFka написа:поредната спам тема

колкото и да е неприятно.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Сря 14 мар 2007 8:50

За мен не е спам , а будно обществено мнение!
Защото сте млади и не ви се е случвало някой близък лежащ в болница да ви казва на свиждане " Оставете ми дребни пари, щото санитарката не иска да ми донесе чаша вода"..За докторите да не говорим.Или сте съгласни с мнението -Бедните да мрат?

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 14 мар 2007 8:53

k22 написа:За мен не е спам , а будно обществено мнение!
Защото сте млади и не ви се е случвало някой близък лежащ в болница да ви казва на свиждане " Оставете ми дребни пари, щото санитарката не иска да ми донесе чаша вода"..За докторите да не говорим.Или сте съгласни с мнението -Бедните да мрат?
недей да правиш заключения за другите! :twisted:

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 14 мар 2007 9:08

От друга страна, операцията, коят е била извършена е била животоспасяваща.
Панкреатит.
Не знам чували ли сте, говори ли ви нещо, но е доста сложна интервенция.
И май е време да се замислим ЗАЩО един от най-добрите хирурзи(така твърдяха по ТВ) ще иска подкуп. И то ще приеме смешните 300 лв,които сигурно са и месечната му заплата. Според на това трябваше да акцентират медиите, а не толкова,че е след операцията са поискани пари.
Отделно от това, ако не дай си Боже ми спасят живота, надали ще викна НСБОП, за да "накажат" спасителя ми,нали...

Всичко в държавата ни върви наобратно, ей това е.
Пак казвам - нека се замислим зашо професионалист, очевидно напълно съзнаващ деянията си, иска някакви стотинка от хора на които вече е помогнал.

Също така споделям,че темата е доста важна и ДЕЖУРНИТЕ коментари,че е "Спам" всъщност сами се числят към спам и флууд!

Айде спорен ви ден, събратя!

Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1 » Сря 14 мар 2007 9:14

Аз лично си плащам осигоровките и искам като отида (не дай боже) в болница ,не лекарите да ме гледат в ръцете а да ми обръщат подобаващо внимание.За заплатите си имаме оправници.Аз ръководя движение на влакове и ако не ги ударя им искам допалнително пари

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 14 мар 2007 9:38

zdravko_1 написа:Аз лично си плащам осигоровките и искам като отида (не дай боже) в болница ,не лекарите да ме гледат в ръцете а да ми обръщат подобаващо внимание.

....така е и аз си плащам безбожни осигуровки като поп и въпреки това онзи ден като ми се наложи да ползвам спешната помощ на пирогов си платих за шева и кройката и лепилото , после за преглед и т.н ......от отношението и професионализма не мога да се оплача , не знам може би защото като ми казаха ама това струва еди колко си и аз казвам ОК ...и си има ценоразпис на вратата....ама се питам за какво плащам здравни осигуровки ?????????? щото след мен чакаха доста роми дето със сигурност не плащат такива ама и те ползват същите услуги , при същите лекари ?????????

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 14 мар 2007 9:41

абе ако не платиш ти, ще платят билизките ти, с цел да се грижат по-добре за теб. И да платиш и да не , ке те оправят! ако самата операция е по здравната каса (това за ЗК, го пиша щот за некой операции наистина си требват пари)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 14 мар 2007 9:47

bobo7 написа:абе ако не платиш ти, ще платят билизките ти, с цел да се грижат по-добре за теб. И да платиш и да не , ке те оправят! ако самата операция е по здравната каса (това за ЗК, го пиша щот за некой операции наистина си требват пари)

.....иде реч за това, че цялата здравна система , както и тази на топлофикация и т.н са нарочно тотално сбъркани за да се пълнят джобовете на избрани хора. Няма да забравя как след първата година от въвеждането на здравно осигурителните вноски се похвалиха как имало 1 милиард и кусур излишък в касата ... и какво стана с парите , луксозни ремонти на сградата и кабинетите и покупки на БМВ-та последна серия за персонала......а лекари и пациенти да си е....мамата
пумиярска държава пълна с пумияри е това

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 14 мар 2007 9:51

One написа:
bobo7 написа:абе ако не платиш ти, ще платят билизките ти, с цел да се грижат по-добре за теб. И да платиш и да не , ке те оправят! ако самата операция е по здравната каса (това за ЗК, го пиша щот за некой операции наистина си требват пари)

.....иде реч за това, че цялата здравна система , както и тази на топлофикация и т.н са нарочно тотално сбъркани за да се пълнят джобовете на избрани хора. Няма да забравя как след първата година от въвеждането на здравно осигурителните вноски се похвалиха как имало 1 милиард и кусур излишък в касата ... и какво стана с парите , луксозни ремонти на сградата и кабинетите и покупки на БМВ-та последна серия за персонала......а лекари и пациенти да си е....мамата
пумиярска държава пълна с пумияри е това
е според мен не обсъждаме системата. ФАкт е че системата е хризантема, да се нагуши някой!!! съгласен съм и нбе спора , че 80% в тази държава не са на никакво ниво!!!!
говориме защо и дали ще дадем пари на доктор! поне аз така разбрах

Върни се в “ОФФ-Топик - други”