zdravko_1 написа:Какво ви е мнението за изкането на пари от доктори...
недей да правиш заключения за другите!k22 написа:За мен не е спам , а будно обществено мнение!
Защото сте млади и не ви се е случвало някой близък лежащ в болница да ви казва на свиждане " Оставете ми дребни пари, щото санитарката не иска да ми донесе чаша вода"..За докторите да не говорим.Или сте съгласни с мнението -Бедните да мрат?
zdravko_1 написа:Аз лично си плащам осигоровките и искам като отида (не дай боже) в болница ,не лекарите да ме гледат в ръцете а да ми обръщат подобаващо внимание.
bobo7 написа:абе ако не платиш ти, ще платят билизките ти, с цел да се грижат по-добре за теб. И да платиш и да не , ке те оправят! ако самата операция е по здравната каса (това за ЗК, го пиша щот за некой операции наистина си требват пари)
е според мен не обсъждаме системата. ФАкт е че системата е хризантема, да се нагуши някой!!! съгласен съм и нбе спора , че 80% в тази държава не са на никакво ниво!!!!One написа:bobo7 написа:абе ако не платиш ти, ще платят билизките ти, с цел да се грижат по-добре за теб. И да платиш и да не , ке те оправят! ако самата операция е по здравната каса (това за ЗК, го пиша щот за некой операции наистина си требват пари)
.....иде реч за това, че цялата здравна система , както и тази на топлофикация и т.н са нарочно тотално сбъркани за да се пълнят джобовете на избрани хора. Няма да забравя как след първата година от въвеждането на здравно осигурителните вноски се похвалиха как имало 1 милиард и кусур излишък в касата ... и какво стана с парите , луксозни ремонти на сградата и кабинетите и покупки на БМВ-та последна серия за персонала......а лекари и пациенти да си е....мамата
пумиярска държава пълна с пумияри е това
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта