Камера в колата - видеорегистратор?
Re: Камера в колата - видеорегистратор?
Написах ти го ма кой да чете. Нулирай устройството. Ако пак не тръгне размени захранванията на кабелите и пак нулирай. Ако и тогава ако не тръгне коректно т.е. да тръгва със завъртане на ключа и да се гаси с изкл. на запалването с думите че влиза в паркинг режим след 5минути си купи оригиналено захранване.
Хард ресет не съм правил. Иначе още първия път ме попита за име и парола, тоест нещо се е променило. Свързах и двете жици към захранване след контакт и работи. Не записва ако не си на контакт или нещо докосне колата. Ще проверя какво се губи при ресет през бутона и мога да опитам да върна предишното окабеляване(бушоните едвам се вадят от тези разклонители). Но мисля че причината е че кита не е оригинален
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
Каспър написа:Здравейте. Някой с впечатления от 70mai A810?
По всички ревюта, казват че е много добър, поръчах два, за личната и служебната кола, ще замени 70Mai А800S от който съм доволен и с който основно е сниман ютуб канала ми (но също така и със 70mai А800 и AZDOME GS63h)
( https://www.youtube.com/@swissdriving9828/videos )
Като дойдат, бъдат инсталирани и поснимат малко, ще пиша пак ...

Имам комплект предна задна камера и оригинално захранване. Работеше само с обърнато наопаки захранване- плюсови кабели и без паркинг мод. След връзване както трябва и нулиране на настройките всичко тръгна както трябва.
Тоест, едната жица е свързана на постоянен плюс, но не записва постоянно ли? Иначе това са инструкциите на моя, явно това 24 часово наблюдение буквално значи 24 часа нон стоп снимане. А не само при удар по колата
ясно, при мен не е такъв случай. Работи и по двата начина в инструкциите, буквално както е написано
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”