MamaMy написа:Аз пък реших да пробвам Лебарата като колегата ktamen. Естествено до БГ не изпращат. Ще ги пробвам като дам адрес в БГ, а пощенски код на острова. Другия вариант чрез гaбко не става. Отказват сим карти и банкови карти.
Трябва някой да ти я купи и активира в Англия. После може да се прати като обикновено писмо по пощата. Може да помолиш в някоя английска фейсгрупа някой да ти купи, активира и донесе в твоя град. Примерно Българи в Лондон. Картите се продават в махленските бакалии. Моята ми я даде Цветелина, щото и дали 2 карти за 1 паунд. Преди 7 години не беше нужно да се регистрира, сега не знам.
По принцип ако те прилъжа да им станеш абонат ще ми дадат комисионна.
В България няма как да си купуваш ваучери, моята е вързана към пейпал и не се занимавам.
Няколко пъти ми пращат оферта за 100мин и 10ГБ за 8 паунда, щот съм бил много убав, ама на мен ми се струва че моя план вече не се предлага и искат да ме накарат да се откажа, без да мога да се върна пак на 5 паунда.
Попитай гугъл какво предлага Lebara и виж дали ще ти хареса нещо.
Сега специално проверих - След първите 100 дни в роуминг ме таксуват по 0.20п/МБ, 0.01п/сек за входящи и 0,04п/сек за изходящи разговори. Демек 100мин изходящи разговори ще струват още 2,40 паунда.
Само да пробваш вероятно ще ти струва 20 - 30лв, което е дребна сума, ама дългосрочно май няма да ти хареса.
За да си избера моя си план, попитах Гугъл, той ме прати в един сайт с всички планове от всички английски оператори. Такива сайтове вероятно има много за всички държави, най-добре да ги потърсиш. Вероятно най-добрата оферта ще е от европейски, а не от островитянски оператор.
Edit
Lebara не е само в Англия, има я и в Грмания и в други страни.
Моя план за 5 паунда го има, ама май е с 5ГБ, а не 6.