Brezel написа:Колегата да не говори за ARL мотор или не съм прочел всичко. Той е 1,9 ТДИ 150 коня. ПД е .
Поздрави
Да внеса малко яснота. Точно за ARL говорех, но това че е ПД приключва тотално приказката. И остава варианта 110.
Днес случайно попаднах на ето тази. Ударена 2000г 110к.с италянка, 4 врати, изобщо точно това което търсех. Оказа се че е обръщана по таван, водихме майстор и каза че не е сериозно. Има изкривен заден мост,дясно предно стъкло счупено и т.н За двигателя нищо не знам в какво състояние е.Салона май е рекарото, а на топката пише че е 25 year ...годишнина няква. Прекалено хубаво изглежда за да е истина. Дават я на 8 000лв. Как мислите вие заслужава ли си.... На първо четене са смяна на предно стъкло,заден мост, цялостно боядисване, странично предно стъкло....май ще стане дебела а или да не се занимавам и да ходя у немско.
п.с Някой може ли да разясни дребните детайли подсказващи годината, като волан(три или четири спици) бях чел че с трите спици е след септември 2001? Такива работи.