ktamen написа:Още веднъж да уточня, че тези щуротии, дето съм ги писал
Това е единствената не-щуротия , която написа тая вечер.
ktamen написа:Още веднъж да уточня, че тези щуротии, дето съм ги писал
goppa написа:Та лесното въртене не е при загрял апри студен мотор.
ktamen написа:goppa написа:Та лесното въртене не е при загрял апри студен мотор.
ама двигателите на всичките ми ППСта са се въртели много по-бързо и лесно когато са топли.
Zdravkov94 написа: И имам чувството, че пали точно преди да падне напълно акумулатора и направо изтръпвам.
toci_81 написа:Колата ти,няма Дпф фабрично и кода на мотора ти е BKC.Проблема е софтуерен и се решава като се преработи картата за палене.Минах през това на голфа от аватара.
Брезел гр,годечktamen написа:Zdravkov94 написа: И имам чувството, че пали точно преди да падне напълно акумулатора и направо изтръпвам.
Преди 25 години един колега се оплакваше от подобни преживявания с газифицираното му Ауди 80. И твърдеше, че причината била твърде голямо предварение. Не му повярвах особено, но когато после и аз имах същия проблем с Гоуфа си припомих думите му и като врътнах делкото Голфа започна да върти нормално.
И един дизелов Ситроен палеше с такова замисляне, защото му помагах със спрей за палене![]()
Никога не ползвайте спрей
![]()
![]()
![]()
Поне моето обяснение и за трите случая е, че горенето започва много преди Горна мъртва точка и буталото се опитва да се върне назад срещу усилията на стартера.
Ако при теб това замисляне се е появило след ,, оправянето" на софтуера, вероятно програмистът е задал твърде ранно първо впръскване и твоето бутало също се опитва да се върне назад срещу стартера. Той нещо обясни ли ти какво именно е променил?
На твое място бих се възползвал от предложението на Мегатронс или бих питал този колега:toci_81 написа:Колата ти,няма Дпф фабрично и кода на мотора ти е BKC.Проблема е софтуерен и се решава като се преработи картата за палене.Минах през това на голфа от аватара.
Кой му е решил проблема.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта