Възможно ли е да се носи собствено масло при смяна?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
zdravkop64
Автомобил: Mercedes W213
Двигател: E 400 V 6

Re: Възможно ли е да се носи собствено масло при смяна?

Мнениеот zdravkop64 » Чет 14 авг 2025 19:27

jordan17772 написа:Малко си смекчи тона, може ли? Колите след 2020 вече не са за "гаражни" гурота, като тебе :dummy . По тях се пипа с кодирани ключове. Не става само с инструменти от Lidl.

Толкова ли не можеш да разбереш какво ти се казва не само от мен, но и от други колеги?

Последна промяна от zdravkop64 на Чет 14 авг 2025 19:32, променено общо 1 път.

zdravkop64
Автомобил: Mercedes W213
Двигател: E 400 V 6

Re: Възможно ли е да се носи собствено масло при смяна?

Мнениеот zdravkop64 » Чет 14 авг 2025 19:29

Traytor написа:
jordan17772 написа:Как така имаш 100 хилки за нова кола, а нямаш пари да и смениш малсото в дилъра на марката? :gruebel Кажи им да ти сложат Кастрол или Мобил 1. Те са двойно по-евтини от оригиналното масло. Гаражния майстор няма да може да ти занули сервизния интервал и ще ти свети лапата на километража да те дразни.

Не си прав. Това че си си купил нов автомобил, не означава че не можеш да си правиш сметката. За да имаш добро финансово положение далеч по-важно е да не харчиш неразумно отколкото да изкарваш супер много пари. Зануляването на сервизния интервал може да го направи всеки със VCDS, на чисто нов пасат все още можеш да го занулиш по абсолютно същия начин като на голф 4 със VCDS, дори със доста стар кабел. Гаражните майстори могат да бъдат в пъти по-добри механици от служителите в Порше, особено ако ти се падне стажант да работи върху колата ти(винаги можеш да си запазиш час избирайки си приемника, но доколкото знам пак няма гаранция, кой точно ще работи върху нея).

Това му казвам и аз, но кой да вдене.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”