Мнение за TBI Bank и може ли да послужи пред НОИ за изплащане на пенсия?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за TBI Bank и може ли да послужи пред НОИ за изплащане на пенсия?
Политиката е оправдание. Таксата за "поддържане" на сметка няма отношение с наеми и осигуровки. Просто някой смята с калкулатора колко сметки имат, по колко пари колко печалба ще падне. Да има за премии на директорите, не за друго.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Важното е, че се разбра, че има банка и за обикновения човек. Браво на TBI и да знаят, че най-трудно се печелят не парите, а доверието на хората. Същевременно то се губи най-лесно. Явно ще им ставам клиент.
- MamaMy
Да използвам момента да попитам какво ви е мнението за Токуда?
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Така и така сте повдигнали темата, ще изкажа мнение понеже вече година и половина съм клиент на ТБИ.
Като цяло съм много доволен. Каквито и проблеми да съм имал, в 99% от случаите са ги отстранявали. Онлайн поддръжката лично за мен е голям плюс.
Имал съм само две отказани транзакции и двете в Лукойл. За мой късмет имах кеш. При първия път когато ми беше отказана транзакцията ги попитах каква е причината и ми казаха че са правили профилактика. За втория случай не ги питах.
Та смело бих препоръчал ТБИ и на останалите.
Сега да изкажа възмощение към една друга банка която може би е най зле от всички останали.
Става въпрос за Общинска банка. От скоро съм техен клиент (няма и 2 месеца) и не съм видял нищо хубаво от нея.
Това че имат такси за всичко няма да го коментирам.
Да започнем с смс известяванията . Имате право само на 5 смс за месец (без значение входяща или изходяща теанзакция).
Това ще рече примерно ако днес получиш заплата, минеш до Кауфланд, Лидъл, заредиш гориво и после Еконт ето вече си си изразходвал смс-те и до края на месеца няма да получаваш смс-и. Има опция да си закупиш отделно смс-и като абонаментен план.
Приложението им е пълна скръб. Опитвам се да създам шаблон на сметка по която често ще прехвърлям средства за да ми е по удобно вместо всеки път да въвеждам данни на ново. Е да но приложението се срива всеки път когато се опитам да създам шаблона.
При забравена парола цирка е голям. Иска ти клиентски номер. Звъниш в централата и ги питаш как да си разбереш клиентския номер. Не могат да ти дадат тази информация. Казваш им че на вносната бележка има някакъв клиентски референтен номер и ги питаш дали случайно не е това. Те ти отговарят че нямат идея и да опитам с него
Е не се получи и ми казаха да посетя банката за нова парола. Да ама ако в твоя град нямаш такава банка, а е петък следобяд ще чакаш до понеделник
Отивам в понеделник и ги питам къде е този клиентски номер а те ти отговарят че опцията за забравена парола все още не е завършена и не работи
Това е само началото а ще трябва да ги изтърпя 2г.
Като цяло съм много доволен. Каквито и проблеми да съм имал, в 99% от случаите са ги отстранявали. Онлайн поддръжката лично за мен е голям плюс.
Имал съм само две отказани транзакции и двете в Лукойл. За мой късмет имах кеш. При първия път когато ми беше отказана транзакцията ги попитах каква е причината и ми казаха че са правили профилактика. За втория случай не ги питах.
Та смело бих препоръчал ТБИ и на останалите.
Сега да изкажа възмощение към една друга банка която може би е най зле от всички останали.
Става въпрос за Общинска банка. От скоро съм техен клиент (няма и 2 месеца) и не съм видял нищо хубаво от нея.
Това че имат такси за всичко няма да го коментирам.
Да започнем с смс известяванията . Имате право само на 5 смс за месец (без значение входяща или изходяща теанзакция).
Това ще рече примерно ако днес получиш заплата, минеш до Кауфланд, Лидъл, заредиш гориво и после Еконт ето вече си си изразходвал смс-те и до края на месеца няма да получаваш смс-и. Има опция да си закупиш отделно смс-и като абонаментен план.
Приложението им е пълна скръб. Опитвам се да създам шаблон на сметка по която често ще прехвърлям средства за да ми е по удобно вместо всеки път да въвеждам данни на ново. Е да но приложението се срива всеки път когато се опитам да създам шаблона.
При забравена парола цирка е голям. Иска ти клиентски номер. Звъниш в централата и ги питаш как да си разбереш клиентския номер. Не могат да ти дадат тази информация. Казваш им че на вносната бележка има някакъв клиентски референтен номер и ги питаш дали случайно не е това. Те ти отговарят че нямат идея и да опитам с него

Е не се получи и ми казаха да посетя банката за нова парола. Да ама ако в твоя град нямаш такава банка, а е петък следобяд ще чакаш до понеделник

Отивам в понеделник и ги питам къде е този клиентски номер а те ти отговарят че опцията за забравена парола все още не е завършена и не работи

Това е само началото а ще трябва да ги изтърпя 2г.
- MamaMy
Аз станах клиент на Токуда. Оказа се малка прилична банка. Докато ми открият сметка падна голямо подписване. Изхабиха половин пакет хартия. Вярно, че и аз имах разни претенции, но ... Картата закъсня почти с месец, но сметката си я ползвах веднага. От тогава не ми се е налагало да ходя там. Всичко е тихо и кротко. Няма блъсканица, няма опашки. Може би като недостатъци е липсата на собствени банкомати (ползват тези на Уникредит) и директното плащане на сметки през техния софтуер. Наложи се да си правя регистрация в Ипей. Таксите са нормални, а персонала изглежда читав. Според мен си заслужава. С ОББ си взехме сбогом. От тях нищо полезно не видях. Същите са като Общинска и Пощенска. Може и без тях нищо, че били най-големите на пазара.
- fur1ous
- Автомобил:
- Двигател: CFMA
Това с SMS-ите никога не съм го разбирал.
На ЦКБ най ми харесва,че приложението ти пуска нотификации при входящи преводи.. за без пари..
На ЦКБ най ми харесва,че приложението ти пуска нотификации при входящи преводи.. за без пари..
- MamaMy
При ОББ с техния токен е изключено само с телефон без бележник и химикалка да свършиш нещо на бързо. То въвеждаш парола на токена мин. 6 цифри поне 5 пъти. Те ти пращат кодове (6 цифри), ти им ги въвеждаш обратно. Все едно изстрелваш ядрена ракета. Доста остаряла система с въпроси и отговори и ако сгрешиш почваш от начало. Няколко пъти ми спира плащане и докато се сетя къде бъркам... При получаване на кода аз само го копирах. Докато го маркирам с моите кебапчета на телефона, маркирам без да искам и един интервал в края. Системата обаче го възприема за символ и ме изхвърля. Простотия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”