Не е ли много вдигнат този голф?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пет 16 мар 2007 7:04

golfarata написа:да уважиме майсторското мнение! голфа е"леко висок" и май не става за спортинг 1,6 101 кончета. ама е "изпънат" евала колегата.

:?: :?: :?:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 16 мар 2007 10:01

Здравейте пак,
Благодаря за отговорите ... иначе голфа ми е 1.6 МИ - някога е бил 75 коня :-) сега само бог знае колко са :bishop , така че по завойте определно се правя на Ф1 ... така ми го докараха преди 2 години и предполагам, че всичко по окачването си е фабрично ...

dobrinb ... aко те притеснява нещо, отиди на тресачка за амортисьори и ще ти стане ясно има ли проблем в това отношение ... Wink

Колега можеш ли да ми препоръчаш тресачка някъде ... и за какви пари става въпрос ?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 16 мар 2007 10:07

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 16 мар 2007 10:55

teodor6769 написа:http://www.dn-bg.com/PublicPromotion.aspx?p=287
Ето ти от willi98

Току що се чух с момчето и утре отивам .... мерси колега :bowdown

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пон 19 мар 2007 12:39

Ходих в събота в D&N ... направиха ми тест на амортисьорите и за мое учудване всичко си беше бомба (някъде по средата на зелена линия ми бяха амплитудите) ... така че явно просто си е вирната с високи пружини ... после викам хммм така и така съм тук хайде една комютърна диагностика та минах от там (за това има нова тема :twisted: и на тръгване момчето ми вика ...
"аве много вирнат тоя голф ... я земи му сложи едни 14ки " ...
"ми той си е с четиринайски в момента ..."
оня като опули едни очи :shock и се наведе да чете по гумите :lol: ... та се чудя .. как ли ще изглежда колата с лети джанти ... май и по-ниски пружини ще трябват :?

Потребителски аватар
dann
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dann » Вто 20 мар 2007 22:43

здравеите,
прочетох темата и реших да привлека малко внимание към мойто голфче :)
като го взех и аз си казвах че е много висок съмнявах се че ще е нестабилен но ... оказа че съм грешал държи се доста прилично в завои качва се на бордюри и не задира на гърбиците пред училищата и детските градини ;) доволен съм
джантите на са кой знае какво. купих го с тях и сега не ми се влагат пари за други
снимки в гаража

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 27 апр 2007 10:49

Извинявам се че връщам пак темата, но посъбрах малко парички и реших да си взема лети джанти ... търся петолъчки или ББС 15"" от ГТ ... въпросът е няма ли да стоят грозно на високата кола ... и ако отговорът ви е да - как да я смъкна малко (не целя спортно окачване)

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 27 апр 2007 11:05

И моя е същия.... виж в гаража :D Слагай едни 16ки и си готов... пък по нататък може и да я свалиш малко... :)

noel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот noel » Пет 27 апр 2007 18:11

височината си е нормална .Ако те притеснява има едни скоби за армортисиорите и ще им намалиш хода ама твоя работа .Абе слагаш едни нископрофилни гумета и една тунинг броня и си ОК :wink:

noel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот noel » Пет 27 апр 2007 18:14

хахахах dan може да се поспори за устоичивоста на голфа :] моя с мишелинки пилот 185/50/14 и ниско окачване, неска с 50 се засука на един завои без ръ4на :?

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пет 27 апр 2007 19:30

Ако става въпрос моя голф е точно толкова висок отзад а отпред е с един пръст по висок може би по това което виждам на снимката.В завой с висока скорост задницата поднася яко,но ако се кара разумно си е много добре...даже редовно опира отпред по бурдюри..и ми се струва че даже не е достатъчно висока !

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 27 апр 2007 19:37

Моя също беше толкова висок като го взех, а тогава го карах да го оглеждат супер подробно и всичко си му беше в час, нищо лошо няма както казаха колегите, даже отначало като бях със стари зимни гуми правех големи простотии по завойте. :oops:

TOKAMAK_SS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TOKAMAK_SS » Съб 28 апр 2007 8:52

Вземи шублер премери дебелината на пружините и погледни има ли знак дали са подсилени. Сравни с друг нормален Голф. Имах същия проблем с Jetta. Метеше с гъза асфалта. Поръчах си комплект предни задни подсилени и удебелени и с 4 см по високи от нормалните. В Jetta-та имаше постоянно 2 рзервни гуми, пулен комплект инструменти, вериги, лопата, кирка, газова уредба, и куп други глупости. С газовата бутилка около 250 кг. Мотора беше човъркнат и мога да ти гарантирам че не обичам да карам бавно. Никакви проблеми нито на завой, нито на високи бордюри. Но все пак ще си тестваш колата преди да се впускаш в такова шофиране. Сега е на ред 3-ката. Като я направя ще я снимам и ще я пусна.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пон 30 апр 2007 15:31

Колега, значи според мен количката ти е в мн добро състояние относно окачването. Може би с ибил късметлия да ти посменят нещо по окачването преди да я продадат. Нз дали е по-висока от нормалното, н она мен лично ми изглежда добре. Един приятел също кара по-вдигнат голф, и той не знае защо е така, но колицата с едържи чудесно. Относно джантите - на капачката на резервоара отзад пише какви гуми и джанти могат да се слагат. Не те съветвам да слагаш по-големи от предписаните, че могат да станат фалове... Успех 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”