голф 3 GTI заглъхва незнайно защо
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 GTI заглъхва незнайно защо
Здравейте на всички.Имам следния проблем.От много време на сам колата ми заглахва незнайно защо.Проблема е следния при подаване на газ на която и скорост и да е /без първа/ колата в първият момент забива а после започва да върви или ако карам на 5 скорост с окло 90 км и върна четвърта за по бързо изпреварване се получава това заглахване после си върви както трябва.Карах я 2 пъти на стенд при различни сервизи колата е вред.Сложих и газ и се получава пак същото заглъхване.Отварях двигател смених палец катализатор сам измушил саединителя е наред направо не знам.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТИ.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Да не засмуква въздух от някъде, откъдето не трябва? Огледай добре. Другото го е написал колегата - виж по запалителната система - от - до. Потърси колега със същия ДВГ и разменяйте едно по едно - всичко без датчика на хол не е сериозен проблем да се провери и на улицата даже. Щом го прави и на газ, няма логика да е по пътя на горивото. Мини на елкон, повози майстора с теб, да види и чуе какво става.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:БатСлав, ижекционна ли ти е газовата? Демек, използва ли контролера при работа на газ?
Parvo si izvinqvam 4e pi6a na takav registar skapa mi se ne6to programata za pisane.Gazovata mi e za palna injekciq no ne ot tezi za palen injekcion/ot 1500 lv./normalna.Parvo okolo godina karah na benzin i sled kato slojih gas pak sa6toto nqko imal li e takav problem.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”